Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της εβδομάδας (31-04/11)

 

KΡΙΟΣ

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου σε βρίσκει προβληματισμένο και έτοιμο να κάνεις αλλαγές. Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου σε φέρνει μπροστά σε διλήμματα για το τι θέλεις πραγματικά. Σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές που στηρίζονται σε γερά θεμέλια όχι μόνο θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αλλά θα αποδώσουν και πολλά οφέλη, ενώ αυτές που έχουν σαθρά «υποστυλώματα» θα διαλυθούν σαν χάρτινος πύργος. Να περιμένεις καλές και προσοδοφόρες συζητήσεις στα οικονομικά σου και προώθηση νέων σχεδίων για τα οποία μέχρι χθες είχες μεγάλα εμπόδια. Μην ενθουσιάζεσαι και προχώρα αργά και σταθερά εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους. Στις συναισθηματικές σου σχέσεις αν έχεις κουραστεί μπορεί και να τα τινάξεις όλα στον αέρα, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σού φέρνει χαρά και πολύ έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θέλεις να ξεκουραστείς, αλλά δεν θα τα καταφέρεις καθώς θα πάρεις δουλειά και στο σπίτι. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο νέος μήνας που μπαίνει θα σε βρει γεμάτο άγχος, αλλά ικανοποιημένο από την αποδοχή των άλλων λόγω της καλής σου δουλειάς. Μάλιστα, θα κάνεις και μια συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία. Οι συνάδελφοί σου σε υποστηρίζουν και βάζουν πλάτη για ένα θέμα που σε απασχολούσε εδώ και καιρό. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, ειδικά σε ό,τι αφορά κληρονομικά ζητήματα ή επαγγελματική πρόταση από παλιό σου συνεργάτη. Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις ότι θέλεις να εκφράσεις έντονα τα αισθήματά σου στο πρόσωπο που στέκει δίπλα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις την ευτυχία σε κάτι εντελώς διαφορετικό από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να ξεφύγεις από το άγχος, αλλά δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, καθώς θα προσπαθείς να δεις από πού… χάνει το ταμείο σου και έχεις ανησυχήσει γι’ αυτή την κατάσταση. Στις αρχές του νέου μήνα ευτυχώς θα κλείσεις κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό, καθώς η επικοινωνία θα είναι καλύτερη. Να αναζητήσεις έμπιστα και έμπειρα άτομα που θα σε βοηθήσουν σε ένα νέο σχέδιό σου που θα σε βγάλει από την οικονομική ένδεια. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί αν και έχεις μόνιμη σχέση… ρίχνεις παραγάδια κι αλλού, όμως δεν φυλάγεσαι και κυκλοφορείς άνετος. Πρόσεξε γιατί υπάρχουν παντού… καλοθελητές. Αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξει ενδιαφέρον από άτομο στο φιλικό σου περίγυρο. Προχώρα το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη προσπάθεια που έκανες στον επαγγελματικό τομέα σε έχει καταβάλει κι έχεις αρχίσει τη γνωστή γκρίνια σου. Να ανασκουμπωθείς, γιατί ο νέος μήνας που έρχεται θα σου ανοίξει έναν νέο επαγγελματικό δρόμο και ένα σχέδιό σου θα αρχίσει να υλοποιείται εκεί που δεν το περιμένεις. Μην ανοιχτείς οικονομικά και πήγαινε μέχρι εκεί που μπορείς χωρίς να δανειστείς. Αργότερα, όταν θα αρχίσει να κινείται, τότε αποφασίζεις για την επέκτασή του. Τα αισθηματικά σου είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος θα κυλήσουν πολύ καλά. Προσπάθησε να ζήσεις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου και μην είσαι καχύποπτος συνεχώς. Χαλάς τις στιγμές σας και αυτό είναι άδικο για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έχεις ευκαιρίες να βρεις κάτι καλό.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο θα κάνεις… ασκήσεις επί χάρτου για τα έξοδά σου. Κάνε καινούργιο προγραμματισμό στη δουλειά. Άφησε την έπαρση στην άκρη και συνεργάσου με έμπειρους συνεργάτες σου, ώστε ν’ αποδώσει καλύτερα η δουλειά. Αυτός ο μήνας θα έχει ευκαιρίες, αρκεί να τις δεις εγκαίρως και να μην σε προλάβουν στη… στροφή οι ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, δημιούργησε μια πιο ζεστή, ανανεωτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες και μην πείθεσαι με τα πρώτα γλυκόλογα. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις τι είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Μόνο έτσι θα ηρεμήσεις και θα καταφέρεις να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο στα επαγγελματικά σου. Δείξε ψυχραιμία και να έχεις υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επαγγελματική αναποδιά θα γίνει αφορμή για μια… αλλαγή πλεύσης που αργότερα θα σου αποφέρει κέρδος. Μην ακούσεις έναν συνεργάτη σου που πάντα είναι αρνητικός σε καθετί καινούργιο στη δουλειά, γιατί φοβάται το ρίσκο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάρεις ένα μήνυμα που θα σε θορυβήσει, αλλά αν είσαι ψύχραιμος θα καταφέρεις να ξεπεράσεις μια αναποδιά που απειλεί να διαλύσει την καλή σχέση σου με έναν συνεργάτη ή συνάδελφό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, με το να «κουκουλώνεις» τα προβλήματα δεν θα δεις προκοπή. Προχώρα σε συζήτηση χωρίς εντάσεις και κανόνισε μετά την πορεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό. Το φλερτ θα γίνει σχέση, αλλά πρόσεξε να μην είσαι επικριτικός.

ΖΥΓΟΣ

Νέα οικονομική συμφωνία σε βγάζει από δύσκολη θέση. Μέσα στο Σαββατοκύριακο λαμβάνεις ένα μήνυμα για τα επαγγελματικά σου που αρχίζουν και πηγαίνουν καλά μετά από μεγάλη προσπάθεια. Μέσα στην εβδομάδα «κυνήγησε» ένα όνειρό σου και θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζεις. Ένας φίλος ή συνεργάτης θα σε βοηθήσει να το υλοποιήσεις και να έχεις γρήγορα κέρδος. Στα αισθηματικά ήρθε καιρός για να βρεις ταίρι, κάτι που τόσο επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, να δώσεις μια νέα ώθηση στη σχέση σου, ενώ η έλευση απογόνου είναι πιθανή. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις καλά με ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει, αν δεν αρχίσεις τα… τσιλιμπουρδίσματά σου. Μη θέλεις να το έχεις δίπορτο. Διάλεξε, και γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται και συμφωνούν ακόμα και στις πιο παράτολμες ιδέες σου. Το Σαββατοκύριακο θα το περάσεις κάνοντας ενδοσκόπηση για το τι θέλεις από εδώ και πέρα. Τα οικονομικά σου πάνε καλά γιατί πρόσεξες όλο το προηγούμενο διάστημα. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι και πάλι… φωτιά και λάβρα για το ταίρι σου, το οποίο σε ακολουθεί με ενθουσιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος, βγαίνεις στη… γύρα γιατί έχεις αποφασίσει να μη μείνεις άλλο μόνος. Θα φλερτάρεις πολύ και ένας νέος έρωτας είναι μέσα στα προβλεπόμενα, αλλά μην ελπίζεις ότι θα είναι κάτι που θα μακροημερεύσει. Πέρνα καλά και μην το τρομάξεις με δεσμεύσεις, γιατί θα το βάλει στα πόδια πριν καλά καλά ξεκινήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο μια μικρή απόδραση σε ανανεώνει. Καλά θα κάνεις, καθώς ο νέος μήνας που έρχεται έχει και δυσκολίες. Προβλέπονται αποκαλύψεις στη δουλειά και θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος για να τις δεχτείς και να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Μη φοβηθείς. Προχώρα ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις γενναίες εκκαθαρίσεις. Στα αισθηματικά σου τώρα, θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην οικογένειά σου, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με την καλή διαβίωσή σας. Έτσι θα σου φύγουν κάποια χρήματα, αλλά θα τα καλύψεις γρήγορα. Η υπεραισιοδοξία σου σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις αναποδιές. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επιδοθείς σε αυτό που σου αρέσει: το φλερτ. Θα έχεις επιτυχία αλλά για λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσωπα στη δουλειά θα σε εκνευρίσουν, αλλά μην τσακωθείς και προσηλώσου στο στόχο σου. Όλο αυτόν τον καιρό έκανες θυσίες, αλλά έπιασαν τόπο στα επαγγελματικά σου. Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε θα προχωρήσεις ακάθεκτος στην επιτυχία. Ο μήνας που μπαίνει θέλει προσοχή στις επιλογές σου, αλλά φέρνει πολλές ευκαιρίες, ειδικά αν έχεις περάσει πρόσφατα μια οικονομική «αιμορραγία». Προσηλώσου στον επαγγελματικό σου στόχο και μην ακούς λόγια τρίτων. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μιλήσεις με το ταίρι σου γιατί κάποια πράγματα σε ενοχλούν και δεν θέλεις να διαιωνίζονται. Θα σε ακούσει μόνο αν το κάνεις με ηρεμία και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος θα φλερτάρεις διακριτικά στη δουλειά ένα πρόσωπο και θα εκπλαγείς ευχάριστα, καθώς θα ανακαλύψεις ότι ταιριάζετε σε πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μένεις στα λόγια για πράγματα που θέλεις ν’ αλλάξεις στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς αυτό που φαίνεται να σε ενδιαφέρει τώρα ως προτεραιότητα είναι η προσωπική σου ζωή. Θέλεις να αναζωογονηθείς και το κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, αλλάζεις τη ρουτίνα και κάνεις το ταίρι σου να σε δει με άλλο μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να βάλεις τέρμα στα ανούσια φλερτάκια και ψάχνεις λιμανάκι. Τα επαγγελματικά σου δεν σε πολυαπασχολούν και τα έχεις βάλει στον… αυτόματο πιλότο. Έχεις καταφέρει να βάλεις μια σειρά, αλλά χρειάζονται την προσοχή σου γιατί κάποιοι κάνουν… νερά. Οι συνεργάτες σου ή συνάδελφοί σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ τραγουδάς… «φταίει ο έρωτας για ό,τι μου συμβαίνει»

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σαββατοκύριακο ηρεμείς γιατί το έχεις ανάγκη. Έχεις ανοικτά πολλά μέτωπα, οπότε σχεδιάζεις την αντεπίθεση σου. Όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο και χάρη στη διάθεσή σου αλλά και στη συνδρομή καλών συνεργατών. Μην αφήσεις πρόσωπα εκτός δουλειάς να σε επηρεάσουν και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες πριν ανοιχτείς σε κάτι καινούργιο που δεν είναι τώρα η ώρα του να γίνει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα είσαι πολύ γλυκός με το ταίρι σου, ενώ ένα ταξιδάκι θ’ απογειώσει την ερωτική σας διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ εξελίσσεται σε σοβαρή σχέση. Μην αρχίσεις να… βομβαρδίζεις το ταίρι σου με απαιτήσεις γιατί θα φοβηθεί και θα φύγει. Ξεκίνα το αργά κι σταθερά και θα δεις πώς πάει.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time του Σαββατοκύριακου στις 29-30 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!