Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (27/10)

 

ΚΡΙΟΣ
Μη βιάζεσαι και μην υποτιμάς τη γνώμη συνεργατών που σου έχουν σταθεί στα δύσκολα. Πρόβλημα στη δουλειά λύνεται με τον καλύτερο τρόπο και ηρεμείς. Μην έχεις… λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Αν ξεκινήσεις, θα τσακωθείς με όλους. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος σε μια ξαφνική επαγγελματική πρόσκληση θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε υποθέσεις που μόνο μπελάδες θα σου φέρουν και θα σε κρατήσουν πίσω από άλλα πράγματα τα οποία έχεις ξεκινήσει. Ένας συνάδελφος ή φίλος σου θα ζητήσει τη βοήθειά σου. Να του τη δώσεις. Θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μια παρεξήγηση. Ανανεώνετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα σου παρουσιαστεί μια σημαντική ευκαιρία για ν’ αναπτυχθείς περισσότερο επαγγελματικά. Να την αρπάξεις ώστε ν’ αυξήσεις τα κέρδη σου, αλλά και την κοινωνική εικόνα σου. Μην ακούσεις τις γνώμες τρίτων που θέλουν να παραμείνεις στάσιμος. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ζήτα απαντήσεις από πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξέρεις αν μπορείς να προχωρήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα νιώσεις συναισθηματικά και ψυχικά αναστατωμένος αν έχεις εμπιστευθεί μυστικά σου σε φιλικά πρόσωπα που θα θελήσουν να τα διαδώσουν παντού, φέρνοντας εσένα σε δύσκολη θέση. Εξήγησε με ηρεμία στο ταίρι σου ότι το παρελθόν έχει μείνει πίσω και δεν δεσμεύει το παρόν. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει, με θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα πετύχεις.

 

ΛΕΩΝ
Μην αφήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία να σου ξεφύγει λόγω της έπαρσής σου. Να ακούς τους συνεργάτες σου καθώς δεν τα ξέρεις όλα. Συνεργάσου αλλιώς ανταγωνιστές σου θα σου χαλάσουν στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου και θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Μην πιέσεις καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να είσαι ήρεμος και να κοιτάξεις τι έχεις κάνει λάθος για να το διορθώσεις. Θα έχεις αυτή τη δυνατότητα, αλλά και αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου, οπότε μην αγχώνεσαι και κυρίως μην αγχώνεις τους συνεργάτες σου ή τα δικά σου πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου νιώθει παραμελημένο. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σου βρίσκουν το δρόμο τους. Θα ανακαλύψεις ισχυρούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να βγεις από τη δύσκολη θέση. Μόνο να εξετάσεις καλά τι σου υπόσχονται αυτοί που σε προσεγγίζουν. Εμπιστεύσου πρόσωπα που γνωρίζεις τη φερεγγυότητά τους. Στα αισθηματικά σου, δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να προσέξεις, αν υπογράψεις συμβόλαια, τα ψιλά γράμματα. Κάποιοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σου και σου παρουσιάζουν μια άλλη εικόνα σε επικείμενη επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα σου ζητήσει λίγο χρόνο. Μην αρχίσεις τις αρνητικές σκέψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα έχεις διαφωνίες με συναδέλφους ή συνεργάτες σου, γι’ αυτό διατήρησε τη ψυχραιμία σου. Μην είσαι παρορμητικός. Θέλεις να αρχίσεις κάτι καινούργιο εδώ και καιρό και πρέπει να βρεις ικανούς συμμάχους για την υλοποίησή του. Το ξεκινάς άμεσα. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις άστοχες υποθέσεις και χαλάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άφησε έμπιστους συνεργάτες σου να σε βοηθήσουν στη δουλειά και σταμάτα να είσαι καχύποπτος με πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Είσαι οργανωτικός και αυτό σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις μια ανατροπή που θα σου χαλάσει ένα σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και θα γίνει ανανέωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι έρχεται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνεργάτες σου σου… κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε επαγγελματικά-οικονομικά θέματα που χρήζουν της άμεσης προσοχής σου, αλλά εσύ «πέρα βρέχει». Δεν ακούς κανέναν και θα το μετανιώσεις. Κάνε καινούργιο προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος άκου τις συμβουλές που σου δίνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο διαδίκτυο. Πρόσεξε γιατί μια γνωριμία δεν είναι αυτό που σου δείχνει. Μην εμπιστεύεσαι.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να προσέχεις τους «αυλοκόλακες» που κινούνται γύρω σου. Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που λένε μεγάλα λόγια αλλά εκείνους που κάνουν πράξεις. Μην είσαι ευαίσθητος και ρομαντικός στη δουλειά γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο διαδίκτυο αλλά δεν βγαίνει κάτι. Μη στεναχωριέσαι.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 27 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!