Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (26/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Να περιμένεις γρήγορη επιτυχία και μη φοβάσαι μια… τρικλοποδιά. Θα την προλάβεις. Η σημερινή ημέρα με Σελήνη σε σύνοδο με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Ένα σχέδιό σου προχωράει γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις χρόνο με το ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει. Προχώρα το.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα να μην προχωράνε τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες, αλλά μια καλή είδηση σου αναπτερώνει το ηθικό. Είναι σίγουρο πλέον ότι υπολογίζουν την καλή σου δουλειά. Επίσης καταφέρνεις να κατατροπώσεις έναν εχθρό ή ανταγωνιστή. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ζάχαρη με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος μην έχεις άγχος, για να μπορέσεις να διαχειριστείς μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα επαγγελματικά θα επιβάλεις τις δικές σου απόψεις καθώς είσαι σήμερα ακαταμάχητος στην εργασιακή αρένα. Μην αφήσεις κάποιον συνεργάτη ή φίλο να σε επηρεάσει και κυρίως να σε εμποδίσει να κερδίσεις «συμμαχίες» για ένα καινούργιο σου σχέδιο. Δείξε του ποιος έχει το πάνω χέρι. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά κι αν είσαι αδέσμευτος αφήνεσαι σε νέο πρόσωπο που σε ανεβάζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις έτοιμος να κάνεις την ανατροπή στα επαγγελματικά σου αλλά μην αφήσεις την εριστική σου διάθεση να καταστρέψει σημαντικές συνεργασίες. Χειρίσου την κατάσταση με διπλωματία κι όχι με μουρμούρα. Το σίγουρο είναι πως οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν και θέλουν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι καινούργιο ξεκινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος ένας αιφνιδιασμός σε εκπλήσσει.

ΛΕΩΝ

Να περιορίσεις το άγχος σου και απόφυγε να έχεις έπαρση με τους συνεργάτες σου γιατί πλέον δεν το ανεχθούν. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος καθώς όλα πάνε καλά στα επαγγελματικά σου και το ταμείο σου γεμίζει. Δεν χρειάζεται να κάνεις… αλλαγή πλεύσης. Το ταίρι σου σε στηρίζει και θα πρέπει να είσαι ευγνώμων που το έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος ο ρομαντισμός σε βοηθάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε πιέζουν καθημερινά ζητήματα στη δουλειά αλλά πρέπει ν’ αρχίσεις να τα τακτοποιείς πριν δημιουργηθεί χάος. Θα βρεις λύσεις καθώς η σημερινή ημέρα σε βοηθάει, όπως και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις να επικρίνεις το ταίρι σου. Δείξε συντροφικότητα και τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέα γνωριμία αλλά θα υπάρξει πρόβλημα λόγω μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης.

ΖΥΓΟΣ

Να είσαι διαλλακτικός με τους συνεργάτες σου γιατί κανείς δεν θα θελήσει να τον εξουσιάσεις και θα χάσεις «συμμάχους». Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τάξη, οπότε σου φεύγει αρκετό άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας καλά, αλλά μην αρχίσεις να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις να αφεθείς σε κάτι νέο. Μια επανασύνδεση δεν είναι ό,τι καλύτερο. Προχώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις για μια δουλειά που «κυνηγούσες» εδώ και καιρό. Ένας καλός συνεργάτης σου θα μεσολαβήσει σε αυτό. Μην αρχίσεις τις καχυποψίες σου γιατί δεν κρύβονται παντού εχθροί. Μην καθυστερήσεις να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία γιατί θα χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε βγάζει από μια δύσκολη θέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα ώστε να δείξεις αποφασιστικότητα σε προτάσεις και σχέδια που σε ενδιαφέρουν, καταφέρνοντας να πείσεις τους γύρω σου. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο καθώς ένας από τους συνεργάτες σου που έχει δύναμη, θα στρέψει το κλίμα υπέρ σου. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις καλά με το ταίρι σου και μοιράζεστε πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να διεκπεραιώσεις οικονομικές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Μια οικονομική πρόταση φαίνεται ενδιαφέρουσα. Μην τη βάλεις στο συρτάρι γι’ αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε στοργή και τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην έχεις ανασφάλειες και προχώρα σε μια νέα γνωριμία που σου… κλείνει το μάτι. Ζήσε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεις ενδιαφέρουσα την επαγγελματική πρόταση ενός συνεργάτη σου και θα την κάνεις πράξη. Γρήγορα θα δεις ότι θα αποδώσει «καρπούς». Ωστόσο, έχε το νου σου γιατί οι ανταγωνιστές σου παραμονεύουν. Αν είσαι δεσμευμένος αφέσου στο ταίρι σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιες εντάσεις νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος γνωρίζεις ένα άτομο που θα σου φέρει χαρά και αισιοδοξία. Ακολούθησέ το.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι καλή ημέρα για εσένα γιατί βγαίνεις στο προσκήνιο για να κυνηγήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μείνε μακριά από συγκρούσεις και ακολούθησε τη δική σου διαίσθηση. Όσο κι αν προσπαθήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιές δεν θα τα καταφέρουν, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 26 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!