Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (24/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Ωραία αρχίζει η εβδομάδα για σένα. Να προσέξεις μόνο τα οικονομικά σου γιατί έχεις αρχίσει και κάνεις πολλές σπατάλες και θα το μετανιώσεις. Άκου συνεταίρους, φίλους ή το ταίρι σου που σου λένε να γίνεις φειδωλός γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου βελτιώνεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια συναρπαστική γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εξαιρετική ημέρα για τα οικονομικά σου. Οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται εύκολα και σου φεύγει αρκετό άγχος. Δεν θα αποφύγεις όμως το τρέξιμο καθώς πρέπει να προλάβεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες! Να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι γιατί είσαι ένα «σκαλί» πριν από την υπερκόπωση. Όμως η καλή σου δουλειά αναγνωρίζεται. Αν είσαι δεσμευμένος όλα «ζάχαρη» ενώ αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ενδείκνυται για καλοπέραση και διασκέδαση. Η κοινωνικότητά σου χτυπάει… κόκκινο και όλοι σε θέλουν στην παρέα τους. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις αν είσαι ελεύθερος και θα ανανεωθείς. Πρόσεχε μόνο μην παρασυρθείς στα έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου κάνει όλα τα χατίρια. Αν είσαι αδέσμευτος είσαι ακαταμάχητος. Συνέχισε ακάθεκτος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνεις προτεραιότητα στο σπίτι και την οικογένεια. Νιώθεις ότι τους έχεις παραμελήσει και θέλεις να το διορθώσεις. Θα κάνεις έξοδα για την οικογένειά σου αλλά αυτό θα σου δώσει χαρά και ενέργεια. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θα έχει πρόβλημα γιατί αρχίζεις την γκρίνια σου. Αν είσαι ελεύθερος «παίζει» επανασύνδεση. Καλή συγκυρία. Προχώρα το.

 

ΛΕΩΝ

Να περιμένεις κάποιες ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου. Επίσης, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σου. Αν θέλεις να κάνεις κάποια επαγγελματική συμφωνία μην αφήσεις την ημέρα να περάσει. Αν είσαι δεσμευμένος εναρμονίζεσαι πλήρως με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπαίνουν καινούργια άτομα στη ζωή σου. Θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις και θα ερωτευθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις παλέψει αρκετά για τη δουλειά σου, οπότε τώρα βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Θα αισθάνεσαι πιο σίγουρος με τον εαυτό σου και σε αυτό έχει παίξει ρόλο ότι είσαι πιο άνετος οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θα σε παρασύρει στο πάθος, ενώ αν είσαι ελεύθερος έρχεται γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η επικοινωνία σου με συναδέλφους ή συνεταίρους σου γιατί ο παρορμητισμός σου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Ένας καβγάς μπορεί να σου στοιχίσει αρκετά επαγγελματικά και συναισθηματικά. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι ζηλιάρης και υπερβολικός στις απαιτήσεις σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα… απογειωθείς με μια νέα γνωριμία. Κράτα μικρό καλάθι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις ν’ ανέβεις ψυχολογικά και αυτό θα επιδιώξεις σήμερα. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δράσεις παρασκηνιακά, να ανακαλύψεις πράγματα και να απομακρύνεις τυχόν «αποστάτες» που κάνουν κακό στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μη λοξοκοιτάς γιατί σύντομα θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι ελεύθερος μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία γιατί είναι απατηλή και θα στεναχωρηθείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά πες «ναι» σε συμφωνίες και συμβόλαια γιατί θα σου φέρουν σύντομα καρπούς, ειδικά σε μια νέα συνεργασία. Θα γίνεις το επίκεντρο της παρέας και όλοι θα σε θαυμάζουν. Συνέχισε έτσι και θα έχεις επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες στο ταίρι σου και αγκάλιασέ το με στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε μια νέα κατάκτηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κερδίζεις το θαυμασμό των άλλων χωρίς να προσπαθήσεις πολύ όπως έκανες άλλες φορές. Αυτό θα φέρει και προσοδοφόρες συνεργασίες. Συνεχίζεις την καλή δουλειά και βάζεις μπροστά ένα νέο σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφήσεις το ταίρι σου να έχει υποψίες. Θα γίνει ψυχρό απέναντί σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα δώσεις προτεραιότητα στη διασκέδαση. Θέλεις να βγεις έξω και θα το κάνεις. Όλοι θαυμάζουν το μυαλό σου και το χιούμορ σου. Μην παίρνεις οικονομικό ρίσκο. Ασχολήσου με τα κεκτημένα σου και μην ανοιχτείς σε τομείς που δεν γνωρίζεις. Πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε ιδιαίτερη σημασία στο ταίρι σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Χρησιμοποίησε τη διορατικότητά σου για να πετύχεις ένα στόχο που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Σήμερα θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία να τα καταφέρεις. Ωστόσο, μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους. Οι ανταγωνιστές καιροφυλακτούν γι’ αυτό πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος μην καβγαδίσεις, αλλά λύσε τις διαφορές σου στο κρεβάτι, ενώ αν είσαι ελεύθερος κερδίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 24 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!