Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (21/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη σε καλεί να ρίξεις τους τόνους γιατί θα έχεις αναμπουμπούλα στη δουλειά καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα. Να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου χωρίς νεύρα για να βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μια διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος προσέγγισε ένα άτομο που σε ηρεμεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεξε μην εντυπωσιαστείς από μια νέα επαγγελματική πρόταση. Προτίμησε τα σίγουρα κι εκεί που ήδη σε υπολογίζουν. Κάνε μια… διπλωματική κίνηση και μην κλείσεις την άλλη πόρτα γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα τη χρειαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος να ξέρεις ότι ένα ραντεβού δεν σημαίνει και σχέση. Μην ενθουσιάζεσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟI

Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις διπλωματική συμπεριφορά στη δουλειά -ευτυχώς ξέρεις να το κάνεις πολύ καλά- γιατί θα προκύψουν έριδες και καβγάδες. Ηρέμησε. Κάνε αυτά που νομίζεις και άσε τους άλλους να πάρουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης. Αν είσαι δεσμευμένος μη βγάζεις νεύρα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας με διάρκεια. Θέλεις πραγματικά να δεσμευτείς;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις καταφέρει να βάλεις τα πράγματα σε σειρά. Συνέχισε την καλή δουλειά. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Μην «πετάς» στα… σύννεφα γιατί καθετί έχει το αντάλλαγμά του. Δες τα ψιλά γράμματα και άσε τις υπογραφές για αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος ανοίξου στο σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις θετική ανταπόκριση σε φλερτ.

 

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε γιατί δεν τα ξέρεις όλα και επιπλέον ξοδεύεις αλόγιστα επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό σου. Βάλε «φρένο», γιατί έρχονται και πιο δύσκολα. Χρησιμοποίησε την καλή σου κρίση και χωρίς έπαρση συνεργάσου με τους συναδέλφους ή τους συνεταίρους σου. Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε να γίνεις πιο τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «φλερτάρεις» και κάτι έρχεται σύντομα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έρχονται αναποδιές αλλά χάρη στην οργάνωσή σου μπορείς να τις ξεπεράσεις αν εστιάσεις στο πρόβλημα. Δεν το έχεις, αλλά θα χρειαστεί διπλωματία σε μια διαμάχη που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται επανασύνδεση αλλά δεν είναι όπως περίμενες και απογοητεύεσαι.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει και «ανασαίνουν» όμως έχεις ακόμα αρκετό δρόμο. Ψάξε για νέες πηγές εσόδων και χρησιμοποίησε το διαδίκτυο για να μπορέσεις να βρεις τρόπους προώθησης της δουλειάς σου. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε σοβαρή συζήτηση γιατί θα προκύψει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος θα φλερτάρεις στο διαδίκτυο χωρίς επιτυχία. Μην το παίξεις σε διπλό ταμπλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν «διαρροές» στο επαγγελματικό ή φιλικό σου περιβάλλον, αλλά μην κάνεις τώρα ξεκαθαρίσματα. Μείνε παρατηρητής και μην εμπλακείς σε έναν καβγά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου κάνει μια ωραία έκπληξη. Θα εκπλαγείς από την ερωτική του διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος θα στραφείς σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται όμως να τρέξεις ακόμα κάποια πράγματα που αποτελούν «πληγές» του παρελθόντος. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος άσε τα νεύρα και τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις θετική ανταπόκριση από πρόσωπο που βολιδοσκοπείς. Μην πέσεις με τα μούτρα γιατί θα πληγωθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακολούθησε τη διαίσθησή σου στη δουλειά γιατί έχεις δει ότι κάποια πρόσωπα μάλλον κοιτάνε κι αλλού. Μη διστάσεις να ελέγξεις τις καταστάσεις αλλιώς θα μείνεις με αμφιβολίες να σε βασανίζουν, ενώ μπορεί να έχεις και ζημιές. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι -αδίκως- γεμάτος καχυποψία για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε διαδικτυακά. Δες το σαν παιχνίδι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ότι έχεις μια επιτυχία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου. Έχεις αρχίσει να ξοδεύεις αλόγιστα για την κοινωνική σου εικόνα και δεν θα μπορέσεις αργότερα να το καλύψεις. Μια οικονομική πρόταση θέλει προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά αλλά μην αρχίσεις να φιλοσοφείς ασταμάτητα. Αν είσαι αδέσμευτος γνωρίζεις νέο πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κατέβηκες από το «συννεφάκι» σου και είσαι αποφασισμένος να υλοποιήσεις μεγάλους στόχους στη δουλειά σου. Φρόντισε να επιλέξεις συνεργάτες στους οποίους έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη. Οι ανταγωνιστές σου καιροφυλακτούν. Προχώρησε χωρίς άγχος γιατί τα καλύτερα έρχονται. Μόνο μην προσπεράσεις μια καλή πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος όλα καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα ερωτευθείς σε επαγγελματικό ραντεβού.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 21 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!