Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (20/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Το σημερινό Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κάνει ζημιά στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και των επαφών σου. Πρόσεξε γιατί αν τσακωθείς η ρήξη θα είναι οριστική. Στη δουλειά το… κλίμα μυρίζει μπαρούτι. Συγκράτησε τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος δεν λύνεις προβλήματα σοβαρά που θα τα βρεις μπροστά σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα επιχειρήσεις επανασύνδεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις τρέξιμο και κούραση. Η όψη Τετραγώνου Αφροδίτης -Πλούτωνα θα σε κάνει να δεις πού έχεις κάνει λάθη και να οργανωθείς στην καθημερινότητά σου. Στη δουλειά σου μην έχεις έπαρση γιατί ένα λάθος μπορεί να σου στοιχίσει σοβαρά. Αν είσαι δεσμευμένος θα απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα υπάρξει κάτι στο χώρο της δουλειάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σου ζωή κινδυνεύει από ένα μυστικό. Μην έχεις έπαρση για τις επιτυχίες σου στα επαγγελματικά γιατί θα κάνεις αρκετούς εχθρούς, ενώ θα υπάρξουν και ανταγωνιστές. Μη ρισκάρεις στη δουλειά αλλά ούτε και σε τυχερά παιχνίδια. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις «καυτές» στιγμές με το ταίρι σου αν δεν καβγαδίσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις κατακτήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις προβλήματα στις οικογενειακές σου σχέσεις και σε θέματα σπιτιού. Πιθανότατα ένα κληρονομικό θέμα να σε φέρει σε σοβαρή αντιπαράθεση με συγγενείς. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος. Θα υπάρξουν πιέσεις στα οικονομικά, αλλά θα βρεις λύση. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις μουρμούρα από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος μην ξαναγυρίσεις στα παλιά. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

 

ΛΕΩΝ

Θα έχεις ανατροπή σε ταξίδι που προετοιμάζεις για δουλειά ή σε μια συνάντηση. Να προσέξεις τι και πού το λες και στην οδήγηση. Μην υπογράψεις σήμερα μια οικονομική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος το έτερόν σου ήμισυ θα έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος μην απαντήσεις αμέσως σε μια επανασύνδεση. Σκέψου καλά τα υπέρ και τα κατά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άρχισες να ξοδεύεις αλόγιστα γιατί τα πας καλά οικονομικά και αυτό θα σου στοιχίσει πολύ γρήγορα. Να κοιτάξεις να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου γιατί κάποιος θέλει να σου βάλει τρικλοποδιά. Δείξε του να καταλάβει ότι δεν είσαι εύκολος αντίπαλος. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις μια νύχτα πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος πρόσεξε γιατί κάποιος σου ετοιμάζει «χυλόπιτα».

 

ΖΥΓΟΣ

Να είσαι προσεκτικός και να μη ζητήσεις σήμερα πολλά από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου γιατί θα υπάρξουν εντάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις περιττά έξοδα και αφιερώσου στη δουλειά σου γιατί ένα λάθος θα… ελαφρύνει το πορτοφόλι σου. Αν είσαι δεσμευμένος φέρσου ψύχραιμα για να μη γίνει καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς σε λάθος έρωτες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα άγχη και οι φοβίες σου θα χτυπήσουν κόκκινο! Προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη λογική σου γιατί έτσι δεν προχωράει τίποτα. Οι οικονομικές υποχρεώσεις θα σε πιέζουν, οπότε να παραμείνεις ψύχραιμος ώστε να μπορέσεις να βρεις λύση. Αν είσαι δεσμευμένος μη λοξοκοιτάς γιατί το ταίρι σου καραδοκεί στη γωνία. Αν είσαι αδέσμευτος μη σκέφτεσαι για επανασύνδεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσέξεις τα λόγια και τις πράξεις σου σε πρόσωπα της δουλειάς ή φιλικά. Καλές είναι η υπεραισιοδοξία και η ανεμελιά, όταν όμως δεν προσβάλλουν τους άλλους. Ένα οικονομικό θέμα θα σε αγχώσει, αλλά στο τέλος της ημέρας θα έχεις βρει λύση. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλία θα γίνει έρωτας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν ανατροπές που θα σε αγχώσουν. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε οι απώλειες να μην είναι μεγάλες. Οι ανταγωνιστές σου περιμένουν στη γωνία να κάνεις το λάθος, οπότε σκέψου με την ψυχρή λογική που σε διακρίνει. Αν είσαι δεσμευμένος μη μεταφέρεις ένταση στο σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος μη φλερτάρεις απροκάλυπτα στη δουλειά γιατί θα εκτεθείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να προσέξεις τις μετακινήσεις σου και την οδήγηση. Επίσης, αν πας ταξίδι, φρόντισε ώστε να έχεις οργανώσει τα πάντα για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Μη βιάζεσαι και μην είσαι τρομερά αισιόδοξος στη δουλειά γιατί θα κάνεις λάθη που δεν διορθώνονται. Αν είσαι δεσμευμένος τα βρίσκεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος διάλεξε μόνο έναν στόχο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα στεναχωρηθείς και θα αγχωθείς με καθυστερήσεις στη δουλειά σου. Πρέπει να ξαναοργανώσεις κάποια πράγματα και να… στρωθείς, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλη ζημιά. Μην ακούς κάποιους που σου τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αν είσαι δεσμευμένος προστάτεψε τη σχέση ή το γάμο σου από τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος παρασύρεσαι από λάθος έρωτα και θα πληγωθείς.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 20 Οκτωβρίου 2022

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!