Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (19/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με αιφνιδιασμούς και αναπάντεχα περιστατικά στη δουλειά. Κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στενό σου συνεργάτη θα σε κλονίσουν. Μη στήσεις καβγά γιατί δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε τη θαλπωρή του σπιτιού σου με το ταίρι σου και άσε τις γκρίνιες. Αν είσαι αδέσμευτος απόφυγε επανασύνδεση γιατί θα πληγωθείς. Προχώρα μπροστά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φρόντισε να διευθετήσεις τον «όγκο» δουλειάς κάνοντας προγραμματισμό για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις γιατί θα έχεις μια ευχάριστη έκπληξη, ίσως προαγωγή ή μπόνους. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει νέα γνωριμία. Ζήσε το. Περιόρισε τη ζήλια σου και την τάση για κτητικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ακούς γνώμες τρίτων που σε βάζουν στην… πρίζα για να κάνεις ένα άνοιγμα που θα εξελιχθεί σε βατερλό. Ένα μυστικό σου που αφορά στη δουλειά έρχεται στο φως και έχεις γκρίνια από συνεργάτες σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος προσεγγίζεις νέα πρόσωπα και κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προετοιμάσου για ανατροπές αλλά και ανακατατάξεις στη δουλειά σου. Μην γκρινιάζεις γιατί τίποτα δεν διορθώνεται έτσι. Ανασκουμπώσου και βρες τρόπο να τελειώσεις τις δουλειές που εκκρεμούν. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου νιώθει εγκατάλειψη και θα σου βγάλει νεύρα. Δείξε τρυφερότητα και κατανόηση. Αν είσαι αδέσμευτος η γνωριμία που θέλεις αργεί. Μην κάνεις άτσαλες κινήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Μια «προδοσία» από άνθρωπο που εμπιστευόσουν τυφλά θα είναι σαν μαχαιριά στην ψυχή σου. Μην τον απομακρύνεις αν δεν διαπιστώσεις πόση ζημιά σου έχει κάνει. Ξεκαθάρισέ του όμως πως η παραμονή του είναι προσωρινή γιατί «τσάκισε» την εμπιστοσύνη σου. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το πας για καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος μια ανατροπή σε γνωριμία σε απογοητεύει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αιφνιδιασμός από συνεργάτη σου θα σε βγάλει από τη συνηθισμένη ροή του προγράμματός σου, αλλά θα τα καταφέρεις να τον πείσεις ότι έχει λάθος και να συμμορφωθεί. Μην ανοιχτείς ακόμα σε κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις κοντά με νέο πρόσωπο που όμως δεν σου λέει όλη την αλήθεια. Πρόσεχε.

 

ΖΥΓΟΣ

Συνεργάτης σου σου κάνει νερά και νιώθεις ανασφάλεια. Εξήγησέ του πως αν καταποντιστείς εσύ, θα έχει κι εκείνος συνέπειες. Μην αγχώνεσαι γιατί είναι ευθυνόφοβος και δεν θα κάνει κάτι παραπάνω. Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου. Το έχετε ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία αλλά θα διαπιστώσεις ότι έχετε μεγάλες διαφορές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν τους οποίους μπορείς να εμπιστευθείς, ειδικά τώρα που έχεις πολλή δουλειά. Μην απομακρύνεσαι από όσους σε εμπιστεύονται επειδή εσύ είσαι καχύποπτος. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε θεωρεί απόμακρο κι αυτό δεν είναι καλό. «Ζέστανε» τη σχέση ταχύτατα. Αν είσαι αδέσμευτος ποθείς ένα πρόσωπο αλλά ακόμα δεν κάνεις κίνηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσεις την επιπολαιότητά σου να γίνει η αιτία να χάσεις κάποια πράγματα τα οποία κέρδισες με κόπο. Ρίξου στη δουλειά και τακτοποίησε παλιές εκκρεμότητες εδώ και τώρα. Μην ανοίγεσαι στους άλλους γιατί οι ανταγωνιστές σου καραδοκούν. Αν είσαι δεσμευμένος μη βλέπεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε. Θα περάσεις καλά, αλλά μην περιμένεις σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες σου, ξέροντας πόσο οργανωμένος είσαι, πίνουν νερό στο όνομά σου, οπότε μην πτοείσαι από τις αναβολές. Εσύ βεβαίως θα ξανακάνεις τον προγραμματισμό σου για να είσαι σίγουρος. Πάρε τα ηνία στα χέρια σου για μια νέα δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται σύντομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταμάτα να ξοδεύεις αριστερά και δεξιά χρήματα και κάνε καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου πας καλά, αρκεί να μην αρχίσεις να ικανοποιείς τις επιθυμίες τρίτων που σε εκμεταλλεύονται. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτάκι σου ανεβάζει τη διάθεση. Ζήσε το γιατί δεν θα κρατήσει πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ανατροπή επαγγελματικού σου σχεδίου δεν είναι και το τέλος του κόσμου. ΄Ισα ίσα σε βοηθάει να δραστηριοποιηθείς για να κλείσεις «πληγές» του παρελθόντος, έστω με διακανονισμούς. Να το κάνεις γιατί τα έξοδα διογκώνονται επικίνδυνα. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος εμφανίζεται κάτι, αρκεί να μην το καταπιέσεις με τη ζήλια σου.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 19 Οκτωβρίου 2022

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!