Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (18/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Θα είναι δύσκολο σήμερα να διεκπεραιώσεις όλες τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις γιατί είναι αρκετές, αλλά και γιατί άφησες πολλά και μαζεύτηκαν. Μην εκνευρίζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί θα σπάσει ο διάολος το πόδι του και θα αποκαλυφθεί η «αταξία» σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα γοητεύσεις πρόσωπο που «κυνηγάς» εδώ και καιρό. Προχώρησέ το αργά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα εκνευριστείς με κάποιες αναποδιές, αλλά η ατυχία είναι προσωρινή. Μια λύση που θα σου δώσει συνεργάτης σου θα αποδειχτεί σωτήρια. Άκου και τους άλλους. Μην είσαι τόσο καχύποπτος. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου και θα περάσετε ένα «καυτό» ερωτικό βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις άτομο από τη δουλειά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου, ενώ με τη διπλωματία σου πετυχαίνεις μια νέα καλή οικονομική συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν θα περάσεις μια αναποδιά στη δουλειά που θα σε φέρει λίγο πίσω. Προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε την ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει και θα γίνει γρήγορα σχέση. Μη φοβηθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου καθώς τα έξοδα είναι πολλά και η εισροή χρημάτων έχει ελαττωθεί. Βρες νέες πηγές εσόδων και για να επιλύσεις το θέμα τώρα, κάνε περικοπές και ζήτησε τη βοήθεια ενός φίλου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου είναι στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις στο Internet. Κάτι προκύπτει αλλά όχι για πολύ.

 

ΛΕΩΝ

Σε έχει πιάσει πανικός με μια ανατροπή επαγγελματικών σχεδίων. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους σε μια καινούργια οικονομική πρόταση και αναζήτησε μια νέα πηγή εσόδων. Μην ανοιχτείς σε κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος θα ξεχαστείς αγκαλιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις αρκετές ερωτικές «προσφορές». Μην ενθουσιάζεσαι, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογή. Χρειάζεται προσοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τρέχεις να τακτοποιήσεις μια σοβαρή βλάβη που θα προκύψει στη δουλειά σου και ξεχνάς κάποιες άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που χρειάζονται προσοχή. Η λογική σου σκέψη θα σου δώσει λύση αλλά όχι σήμερα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος το μόνο που θέλεις είναι να χαθείς κάπου μακριά και να μην ακούς για έρωτες.

 

ΖΥΓΟΣ

Προσέγγισε νέους πελάτες. Χρειάζεσαι ανανέωση στη δουλειά σου, αλλά μη σε πιάνει πανικός. Το διαδίκτυο είναι μια καλή λύση αλλά θέλει προσοχή. Ήδη έχεις πετύχει αρκετά, οπότε μην κάνεις λάθη που θα σου κοστίσουν περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένος αφήνεσαι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις την ηρεμία σου, ο έρωτας όμως δεν ρωτάει. Μην τον αγνοήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζήτησε βοήθεια από έναν έμπειρο συνεργάτη σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί έτσι δεν θα λύσεις ένα επαγγελματικό πρόβλημα που θα παρουσιαστεί και χρειάζεται άμεση λύση. Αν είσαι δεσμευμένος θα «αποφορτιστείς» με αγκαλιές. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια γνωριμία αλλά όσο γρήγορα ήρθε τόσο σύντομα θα φύγει. Μη στεναχωρηθείς, αλλά σκέψου πως πέρασες καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνε ξανά προγραμματισμό και μην ξεφύγεις καθόλου απ’ αυτόν. Μια αναποδιά στη δουλειά, ίσως και μια προδοσία πιστού συνεργάτη, θα σε προβληματίσει. Θα βρεις ξανά τις ισορροπίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις μια ειδυλλιακή νύχτα. Αν είσαι αδέσμευτος «βουτάς» αριστερά – δεξιά, αλλά έτσι δεν καταλήγεις πουθενά. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακολούθησε το ένστικτό σου, αφού τα έχεις πάει καλά μέχρι τώρα. Ωστόσο, μην κλείνεις την πόρτα σε παλιούς συνεργάτες που θα σου προτείνουν μια νέα επένδυση. Σκέψου το πρώτα κι αν σε συμφέρει, προχώρα το. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του. Αν ακόμα «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, κοίτα δίπλα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να βάλεις τάξη αλλά σε νοιάζει πώς θα απολαύσεις ό,τι περισσότερο μπορείς. Προσγειώσου, γιατί η δουλειά σου θέλει προσοχή. Βάλε μια σειρά και ύστερα αφήνεσαι σε σχέδια που κοστίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα να σκεφτείς τι λάθη κάνεις και το ταίρι σου είναι ψυχρό. Αν είσαι αδέσμευτος προσηλώσου σ’ έναν στόχο. Είναι δύσκολη η μοναξιά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σκέψου καλά σήμερα ποιες αποφάσεις θα πάρεις γιατί αν δεν το κάνεις, θα χάσεις μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Με τα νεύρα και τον αρνητισμό δεν θα καταφέρεις κάτι. Οργανώσου, χαμογέλα και ρίξου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος χαλάρωσε, γιατί το ταίρι σου δεν αντέχει άλλο τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά δεν ξέρεις τι θέλεις.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 18 Οκτωβρίου 2022

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!