Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (17/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ποσειδώνα, μην ξεκινήσεις συνεργασία με πρόσωπα που δεν γνωρίζεις, αλλά μόνο με παλιούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ήρεμα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σου φέρνει ταίρι. Μην αρχίσεις τις υπερβολές. Κινήσου διακριτικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πηγαίνεις πολύ καλά στα επαγγελματικά σου αλλά σήμερα ο φόρτος της δουλειάς δεν σε αφήνει να χαρείς τις επιτυχίες σου. Πολλοί θέλουν να σου βάλουν «τρικλοποδιά». Μη στενοχωριέσαι γιατί έχεις ισχυρούς «συμμάχους» που σε προστατεύουν. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις στο διαδίκτυο με επιτυχία, αλλά δεν είναι κάτι που θα κρατήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην απομονώνεις ανθρώπους που σε αγαπάνε. Σήμερα θα έχεις δυσκολίες στη δουλειά, οπότε στηρίξου σε έμπιστους συνεργάτες και μην πιστεύεις στα λόγια. Ένα παλιό επαγγελματικό σχέδιο επανέρχεται στο τραπέζι. Μη βιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Ακολούθησέ τον και όπου βγει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην εμπιστεύεσαι τρίτους και ακολούθησε το ένστικτό σου. Η μέρα κρύβει κακοτοπιές, οπότε άσε τη μουρμούρα και φρόντισε να έχεις καλό σχέδιο. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φορτώνεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο για να μην περιμένεις άδικα.

 

ΛΕΩΝ

Κατέβα από το… καλάμι σου και συνεργάσου ώστε να έχεις καλά αποτελέσματα στη δουλειά. Θα τα καταφέρεις γιατί όταν βάζεις στόχο κάτι, δεν σε σταματάει τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος μη θελήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που δημιούργησαν οι άλλοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά και σκέψου πόσα πράγματα έχεις καταφέρει. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες αλλά επειδή είσαι πρακτικός, θα βρεις λύση. Ένας συνεργάτης σου θα σου δώσει μια καλή ιδέα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ, αρκεί να δεις το καλό που έρχεται.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσεις να… μπαλώσεις «τρύπες». Μην προσπαθήσεις όμως να τους ικανοποιήσεις όλους και κοίταξε το συμφέρον σου. Μη βιαστείς να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία μέσα στο άγχος σου, αλλά περίμενε γιατί η καλή συνεργασία θα έρθει από το περιβάλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος να βρεις το «λιμάνι» σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν οι φίλοι ή οι επαγγελματικοί συνεργάτες και ίσως κι ένα ταίρι που σε στηρίζουν και χάρη σε αυτούς έχεις καταφέρει να επιλύσεις αρκετά προβλήματα. Μη μείνεις στις αναποδιές, προχώρα μπροστά και θα κερδίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος προχώρα αργά, γιατί θέλεις τη σιγουριά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μην ανοιχτείς σε κάτι καινούργιο. Να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις στα επαγγελματικά σου, για να μη μαζευτούν «βουνό». Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις, αλλά να προσέξεις να εστιάσεις σ’ έναν στόχο, αλλιώς θα βρεθείς πάλι μόνος. Δες το καλό που είναι δίπλα σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες και συνέχισε να δουλεύεις με τον ίδιο ζήλο. Η μέρα φέρνει ανατροπές λόγω του αστρολογικού σκηνικού αλλά μην πτοείσαι. Άλλωστε είσαι τόσο πρακτικός, που έχεις και εναλλακτικό σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Εσύ θέλεις κάτι σταθερό, οπότε περίμενε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνε αυστηρές επιλογές γιατί δεν είναι όλοι φίλοι σου. Θα στεναχωρηθείς σήμερα με μια προδοσία στη δουλειά, αλλά είναι καιρός να απομακρύνεις τα… βαρίδια. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά μην είσαι υπερ-αισιόδοξος. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία. Δες το σαν παιχνίδι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δες τι θα κάνεις και πώς θα χειριστείς νέους συνεργάτες που εμφανίζονται στη δουλειά σου. Μην τους απορρίπτεις όλους. Κράτησε πολύτιμους παλιούς συμμάχους αλλά ανανεώσου κιόλας. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και είσαι πολύ τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και θα κάνεις αρκετές γνωριμίες. Να επιλέξεις ό,τι σε ξεκουράζει και προχώρα αργά.

 

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας On time στις 17 Οκτωβρίου 2022

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!