Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της εβδομάδας (16-22/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο προσπαθείς να ηρεμήσεις και να κάνεις νέο προγραμματισμό. Η εβδομάδα που έρχεται έχει ανατροπές κυρίως σε εργασιακά θέματα, γι’ αυτό πρέπει να «οπλιστείς» με υπομονή. Μην έχεις.. λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν αλλά θα πρέπει μα προσέξεις και τη δική σου συμπεριφορά. Θα καταφέρεις να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία που την κυνηγούσες εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις… σκαμπανεβάσματα στη σχέση με το ταίρι σου. Μείνε ήρεμος. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σου φέρνει έναν έρωτα-φωτιά. Μην προχωρήσεις αν δεν σιγουρευτείς πως είσαι έτοιμος για σχέση γιατί αυτό το πρόσωπο δεν θέλει «παιχνιδάκια»

 

ΤΑΥΡΟΣ

Την ενέργειά σου μην την ξοδεύεις σε υποθέσεις που μόνο μπελάδες θα σου φέρουν και θα σε κρατήσουν πίσω από άλλα πράγματα εργασιακά τα οποία έχεις ξεκινήσει. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά και να σε μπλέξουν σε μια διαμάχη στη δουλειά. Μην τους κάνεις το χατίρι, έστω κι αν χρειαστεί να γυρίσεις την πλάτη σου σε έναν καλό συνάδελφο. Συνέχισε την καλή δουλειά, γιατί μόνο έτσι θα εκτοπίσεις τους εχθρούς σου. Έχεις και συμμάχους, οπότε μην πτοείσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και θα λυθεί μία παρεξήγηση που βάραινε σαν σκιά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία με διάρκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περιόρισε τα νεύρα, την ευθιξία και την ευαισθησία σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις αναποδιές, που θα είναι αρκετές μέσα στην εβδομάδα. Πρόσεξε γιατί ένα λάθος από τα νεύρα σου θα σου στοιχίσει μια καλή συνεργασία. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μην εμπιστεύεσαι τρίτους που λένε ότι θα βγάλουν… κουνέλια από τα καπέλα τους. Εσύ θα κληθείς μετά να σώσεις την κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Μην είσαι επικριτικός σε κάθε πράξη του γιατί αυτό έχει κουράσει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πάρεις αρνητική απάντηση από πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μη στενοχωριέσαι γιατί έτσι δεν βλέπεις πρόσωπο το οποίο είναι κοντά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις πολλά να κάνεις μέσα στην εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο θα κοιτάξεις να γεμίσεις τις… μπαταρίες σου κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς. Οι αναποδιές θα σε κάνουν ν’ αρχίσεις τη μουρμούρα, αλλά ένας φίλος ή συνεργάτης θα σε συνεφέρει. Θα νιώσεις συναισθηματικά και ψυχικά αναστατωμένος, ειδικά αν έχεις εμπιστευθεί μυστικά σου σε φιλικά πρόσωπα. Αυτό θα σου γίνει όμως μάθημα να μην εμπιστεύεσαι τα προσωπικά σου, ακόμα και σε φίλους. Μη μουρμουράς στο ταίρι σου, γιατί θα προκληθεί καβγάς και, αν συμβεί, τα πράγματα θα είναι οριακά στο να χωρίσετε. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει, με θάρρος. Μόνο έτσι θα μάθεις αν σε θέλει. Μη διστάζεις.

 

ΛΕΩΝ

Μην αφήσεις μια επαγγελματική ευκαιρία να σου ξεφύγει λόγω της έπαρσής σου. Άκουσε τη συμβουλή ενός φίλου και δες όλες τις παραμέτρους και, αν σε συμφέρει η οικονομική προσφορά, μην το καθυστερήσεις, γιατί καιροφυλακτούν και ανταγωνιστές. Κάνε αυστηρό σχεδιασμό και προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε ένα επιπλέον έξοδο. Το σίγουρο είναι ότι η εβδομάδα που έρχεται θα σου φέρει και ζημιές αλλά και κέρδη αν προσέξεις με ποιους συνεργάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πιθανότατα είναι έρωτας από το παρελθόν που επανέρχεται δριμύτερος. Μην είσαι ευκολόπιστος. Δες πρώτα τι προθέσεις έχει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρεις να δουλεύεις πολύ, οπότε να συνεχίσεις την καλή δουλειά γιατί η εβδομάδα που μπαίνει απαιτεί να είσαι σε εγρήγορση. Εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου που σε στηρίζουν εδώ και καιρό. Μια επαγγελματική πρόταση χρειάζεται προσοχή και ξεκαθάρισμα, αλλά δεν αποκλείεται να σε συμφέρει, έστω και μακροπρόθεσμα. Οπότε, μην την απορρίψεις χωρίς να εξετάσεις σε βάθος τι σου προσφέρουν. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θα έχει παράπονα, οπότε κάνε του κάποια χατίρια. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ. Νέα γνωριμία έρχεται. Ξέρεις ότι δεν αναζητάς κάτι επιφανειακό. Ζητάς σχέση με διάρκεια και να ενδώσεις μόνο αν δεις ότι έχετε την ίδια άποψη. Μην κάνεις συναισθηματικές «εκπτώσεις».

 

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα που έρχεται σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ποιοι συνεργάτες σου είναι άξιοι για να στηριχθείς επάνω τους. Μην πείθεσαι με τα εύκολα λόγια τρίτων που σου «τάζουν λαγούς με πετραχήλια». Πάρε εσύ τα «ηνία» της δουλειάς. Μην είσαι συναισθηματικός και προσπαθείς να «ζυγίσεις» λάθη και σωστά συνεργατών σου. Στη δουλειά χρειάζεται ψυχρή λογική. Στα συναισθηματικά σου δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου και έρχεται καταιγίδα. Κάνε ήρεμο διάλογο. Αν είσαι αδέσμευτος μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε. Μια καινούργια γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει. Προχώρα αργά και, αν σου αρέσει πολύ, μη διστάσεις να πεις τι προθέσεις έχεις. Πρόσεξε μόνο μην πιέσεις το άλλο πρόσωπο και το βάλει στα πόδια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σού φέρνει ευκολίες αλλά και νέες προκλήσεις στα επαγγελματικά σου. Αν προσέξεις και κάνεις σωστές επιλογές θα βγεις κερδισμένος. Αν υπογράψεις συμβόλαια να προσέξεις τα ψιλά γράμματα. Κι αυτό γιατί μια επαγγελματική πρόταση φαντάζει συμφέρουσα, αλλά, αν το ψάξεις καλά, θα δεις ότι μόνο μπελάδες θα σου φέρει, οπότε μη βιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει σε όλα, οπότε σταμάτα να είσαι κτητικός και ζηλιάρης. Αν είσαι αδέσμευτος το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό θα έρθει πιο πολύ κοντά σου. Εξήγησε εξαρχής τις προθέσεις σου για να μην έχεις προβλήματα αργότερα. Αυτόν τον καιρό φαίνεται ότι θέλεις κάτι χαλαρό, οπότε πράξε ανάλογα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαφωνίες με συνεργάτες σου αυτή την εβδομάδα θα είναι έντονες, γι’ αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου. Είναι καλύτερο να παραμείνεις παρατηρητής και να μην τραβήξεις την κατάσταση στα άκρα. Μην είσαι παρορμητικός γιατί θα χάσεις. Έχεις δουλέψει πάρα πολύ για να διώξεις από κοντά σου πολύτιμους συμμάχους που σου έχουν σταθεί στα δύσκολα. Έχεις πολλά να κάνεις και μόνος σου δεν θα μπορέσεις. Στα αισθηματικά σου, μην είσαι καχύποπτος. γιατί το ταίρι σου είναι δίπλα σου και δεν αντέχει άλλο τα ξεσπάσματα της ζήλιας σου. Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, ακόμα και μέσα από το Διαδίκτυο, αρκεί να είσαι πολύ προσεκτικός. Μην πείθεσαι με το «καλημέρα» σας επειδή νιώθεις μοναξιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά τα έχεις πάει στη δουλειά γιατί είσαι οργανωτικός και προνοητικός, οπότε μην αγχώνεσαι για το επόμενο βήμα σου. Εξάλλου, από τη φύση σου δεν βιάζεσαι. Άφησε έμπιστους συνεργάτες σου να σε βοηθήσουν και σταμάτα να είσαι καχύποπτος με πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει την αφοσίωσή τους. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι ψύχραιμος και τρυφερός με το ταίρι σου που έχει παράπονα γιατί είσαι εργασιομανής. Όλα θα πάνε καλά και θα γίνει ανανέωση στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, περίμενε. Μη γυρίσεις σε κάτι παλιό γιατί φοβάσαι να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που σου… κλείνει το μάτι. Τόλμησέ το, χωρίς αναβολές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά εσύ «πέρα βρέχει». Δεν ακούς κανέναν και είτε τεμπελιάζεις είτε κάνεις το δικό σου, που όμως πολλές φορές είναι μια επιπόλαια πράξη μόνο και μόνο για να πείσεις τον εαυτό σου πως όλα τα ξέρεις. Να σκεφτείς πόσο πάλεψες για να φέρεις μια ισορροπία και να σταματήσεις να σκορπάς αριστερά και δεξιά ό,τι μάζεψες με κόπο. Αργότερα δεν θα είναι εύκολο. Προσγειώσου! Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις εγκαταλείψει. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο Διαδίκτυο. Δημιουργείς ονειρικές καταστάσεις στο μυαλό σου και χάνεις στον έρωτα. Αν σου αρέσει κάτι, ζήσε το, έστω κι αν δεν κρατήσει για πολύ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να προσέχεις τους «αυλοκόλακες» που κινούνται γύρω σου. Το έχεις αυτό το ελάττωμα. Μαζεύεις γύρω σου πρόσωπα που δεν μπορούν σου προσφέρουν κάτι ωφέλιμο. Αυτό το κάνεις είτε από ανασφάλεια είτε από φιλευσπλαχνία. Στη δουλειά όμως πρέπει να είσαι αυστηρός και σκληρός. Η εβδομάδα που έρχεται θα σου δείξει πως, αν δεν είσαι, πρέπει να γίνεις, για να μη χάσεις πολλά. Κράτα μόνο ό,τι είναι χρήσιμο στη ζωή σου και πέτα τα «βαρίδια». Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά και έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο Διαδίκτυο και έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις. Μην ενθουσιάζεσαι εύκολα. Προχώρα και βλέπεις.

 

Δημοσιεύθηκαν στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας On Time του Σαββατοκύριακου στις 15-16 Οκτωβρίου 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!