Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (12/10)

 

ΚΡΙΟΣ

Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ γιατί κάποιος δημιουργεί έριδες στη δουλειά. Σκέψου πώς θα τον απομονώσεις χωρίς να τσακωθείς ή να εγείρεις αντιδράσεις γιατί ήδη έχει αποκτήσει συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου. Δεν λύνονται με εσωστρέφεια τα προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πάρε ρίσκο και μην αργήσεις να αποφασίσεις για μια οικονομική πρόταση που θα σου έρθει ξαφνικά. Μην αποκαλύψεις σε τρίτους το σχέδιό σου γιατί υπάρχει κάποιος που μιλάει πολύ… Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις στιγμές αγάπης με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου απογειώνει τη διάθεση. Μη γίνεσαι απόλυτος σε μικρά ελαττώματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να αναλαμβάνεις ψύχραιμα τις ευθύνες των πράξεών σου και όχι να εξαφανίζεσαι. Μια επαγγελματική πρόταση θα είναι ενδιαφέρουσα, αρκεί να μην κρατήσεις επικριτική στάση με πρόσωπο που έχει μεσολαβήσει για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε καβγαδάκι και απόλαυσε τη συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος γυρίζεις σε κάτι παλιό, αλλά όχι για πολύ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σε ξαφνιάσει θετικά μια νέα οικονομική πρόταση από παλιό σου συνεργάτη. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί η αρνητική ενέργεια δεν βοηθάει. Δες προσεκτικά τι σου προτείνουν και ζήτα εγγυήσεις για να προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξεσπάς στο ταίρι σου. Να είσαι τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Εμπιστεύσου το καινούργιο, χωρίς καθυστέρηση. Ζήσε το.

 

ΛΕΩΝ

Θα παρουσιαστεί ένα οικονομικό πρόβλημα, αλλά θα βρεις λύση. Όταν δεν σε πιάνει η έπαρση για να κάνεις επίδειξη στους άλλους, τότε καταφέρνεις «θαύματα». Προσγειώσου λοιπόν, κατέβα από το… καλάμι και συνεργάσου με πρόσωπα εμπιστοσύνης. Αν είσαι δεσμευμένος συζήτησε με το ταίρι σου ό,τι σε προβληματίζει. Αν είσαι αδέσμευτος λες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Θα πετύχεις τους στόχους σου γιατί είσαι επίμονος σε ό,τι αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας. Ήδη έχεις βάλει πλώρη για το επόμενο σχέδιό σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας φίλος, αλλά αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις γκρίνια από το ταίρι σου ότι ξοδεύεις λεφτά άσκοπα. Αν είσαι αδέσμευτος πέρνα καλά. Μια νέα γνωριμία σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Είσαι δύσπιστος κι έτσι θα αποφύγεις τις κακοτοπιές. Μην εμπλακείς σε μια διαμάχη γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό, έστω και φλερτάροντας. Αν είσαι αδέσμευτος έχε τα μάτια σου ανοιχτά, έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά φρόντισε να μην εκτεθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας συνεργάτης ή φίλος σου ανοίγει δρόμο για κάτι πολύ καλό επαγγελματικά. Σκέψου ότι χρειάζεσαι νέες πηγές εσόδων γιατί οι παλιές σιγά σιγά στερεύουν. Οπότε, εξέτασε την οικονομική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος μέσα από διάλογο με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο από το Internet θα αποδειχτεί καλή περίπτωση. Προχώρα αργά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφήνεις πίσω σου «βαρίδια» και ξεκινάς νέα πράγματα στη δουλειά σου. Μη βιάζεσαι, γιατί με τη φόρα που έχεις θα κάνεις λάθη. Κάνε νέο προγραμματισμό για να δεις μέχρι πού σε βγάζουν τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι δεν σε καλύπτουν περιπέτειες της μιας βραδιάς κι αναζητάς κάτι μόνιμο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη δουλειά σου υπάρχουν εχθροί που πρέπει να τους απομονώσεις. Μην τους διώξεις όμως εντελώς, γιατί θα δημιουργήσεις κακή εικόνα στους υπόλοιπους. Δείξε τους όμως ποιος έχει το «πάνω χέρι». Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη. Κατέβασέ τον αν δεν θέλεις να μείνεις για πολύ ακόμα μόνος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα τα αντιμετωπίσεις όλα γιατί θα έρθει ανατροπή σε καινούργιο σχέδιό σου. Στη δουλειά έχεις βρει ισορροπίες και πας καλά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Μην το αγνοήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς» και κινείσαι προς την κατεύθυνση μιας μόνιμης σχέσης. Να αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις και θα το βρεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να είσαι προνοητικός, εκτός από δοτικός. Επαγγελματικά πας καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύεις αλόγιστα. Μην επαναπαύεσαι σε λόγια τρίτων και κοίτα να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος το ότι είσαι συνεσταλμένος και ρομαντικός αρέσει. Έχεις μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση. Διάλεξε με γνώμονα τη συντροφικότητα.

 

Δημοσιεύθηκαν στην έντυπη έκδοση της Ontime στις 12 Οκτωβρίου 2022

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!