Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (08/10)

 

KΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος αύριο στον άξονα Κριού – Ζυγού επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, οπότε σε χτυπάει…  κατακούτελα! Πρόσεξε γιατί με την εριστική συμπεριφορά σου μπορεί να χαλάσεις μια φιλία ή μια καλή επαγγελματική συνεργασία. Στα οικονομικά η εβδομάδα που μπαίνει θα έχει σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό πρόσεξε τα έξοδά σου. Επίσης μην αποφασίσεις εν θερμώ να διαλύσεις μια συνεργασία επειδή κάποιοι καλοθελητές σε… έβαλαν στην πρίζα. Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς καβγάδες. Είναι στο χέρι σου να περνάς υπέροχα με το ταίρι σου αν σταματήσεις τις ζήλιες και τις απαιτήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα απογοητευθείς από νέα γνωριμία, καθώς θα μάθεις ότι ενώ είχατε φλερτ εδώ και καιρό «παίζει» κι άλλη σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ευτυχώς εσύ ξεφεύγεις από την αυριανή Πανσέληνο. Απολαμβάνεις την καλοσύνη και το συναίσθημα αλλά και το πάθος αν είσαι ένα δεσμευμένο ή ερωτευμένο Ταυράκι. Ακόμα κι αν είσαι ένα αδέσμευτο Ταυράκι, μόνο σου δεν θα μείνεις. Όσο για τη δουλειά, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα έχεις αναταράξεις -κάποιες αναβολές που θα σου αλλάξουν το πρόγραμμα- αλλά δεν «μασάς», γιατί πλέον ξέρεις την αξία σου. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι την ξέρουν και οι άλλοι. Έτσι, προχωράς δυναμικά για νέες νίκες. Επίσης μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει θα σε κάνει να σκεφτείς αν πρέπει πλέον να αλλάξεις την τακτική σου «το συναίσθημα πάνω απ’ όλα». Σκέψου με ψυχρή λογική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη γεμίζεις τον κόσμο ψέματα, γιατί θα την πατήσεις όπως o… βοσκός με τα πρόβατα. Όταν θα χρειάζεσαι πραγματικά βοήθεια, κανείς δεν θα σε πιστεύει. Θα είσαι επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες που θα σου στοιχίσουν στη δουλειά σου και μέσα στην εβδομάδα θα δεις την καλή συμπεριφορά κάποιων δικών σου ανθρώπων ν’ αλλάζει. Σκέψου όμως μήπως φταις εσύ γι’ αυτό και άλλαξε συμπεριφορά. Ακόμα και το ταίρι σου θα είναι δύσπιστο σε κάποιες κινήσεις σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος. Μην προκαλείς καβγάδες στο αγαπημένο σου πρόσωπο και κοίτα να πας με τα… νερά του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο αλλά πρέπει να κινηθείς με διακριτικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι δύσκολη η Κυριακή σου, καθώς «βάλλεσαι» από την Πανσέληνο. Θα σου φταίνε όλα, αλλά πριν ξεσπάσεις επί δικαίων και αδίκων σκέψου πόσα πράγματα έχεις πετύχει και ηρέμησε. Την εβδομάδα που μπαίνει θα… στραβώσει κάποια επικοινωνία για δουλειά. Όμως με την γκρίνια δεν βγαίνει τίποτα. Προσηλώσου στη δουλειά και θα τα καταφέρεις. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις μια αγκαλιά, οπότε κράτησέ την ζεστή. Δεν χρειάζονται ξεσπάσματα ζήλιας. Αυτά απομακρύνουν το ταίρι σου και μπορεί να μην αντέξει. Αν είσαι αδέσμευτος, μη φερθείς επιπόλαια και ανώριμα γιατί θέλεις να καλύψεις για λίγο τη μοναξιά σου. Να είσαι ειλικρινής γιατί το πρόσωπο που έρχεται έχει καλές προθέσεις. Προχώρα.

 

ΛΕΩΝ

Να ηρεμήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο και να σκεφτείς με ποιον τρόπο θα βρεις νέες πηγές εσόδων επεκτείνοντας τα σχέδιά σου. Χρησιμοποίησε το Ίντερνετ και κάνε επαφές με εν δυνάμει νέους πελάτες. Ευτυχώς η αυριανή Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει, οπότε μπορείς ανενόχλητος να κάνεις τα σχέδιά σου. Μόνο μην είσαι πάλι μέσα στην υπερβολή. Προσγειώσου και προχώρα σκαλί σκαλί επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος θα είσαι μέσα στην γκρίνια, ενώ το ταίρι σου σου δείχνει ενδιαφέρον. Αν είσαι αδέσμευτος, πες «όχι» σε επανασύνδεση. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να… ροκανίσεις το χρόνο και να νιώσεις περισσότερη μοναξιά. Αναζήτησε κάτι καινούργιο. Μόνο έτσι θα ανανεωθείς και το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη τον τελευταίο καιρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και έχεις καταφέρει πολλά πράγματα, σε έχει πιάσει η πλεονεξία σου στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θέματα. Να θυμάσαι πως όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, όπως λέει ο σοφός λαός, οπότε «περιφρούρησε» αυτά που έχεις κερδίσει. Επίσης, απόφυγε στη δουλειά να συμμετέχεις σε μυστικές συζητήσεις ή σε κουτσομπολιά, γιατί κάποιοι θα σε μπλέξουν σε περίεργες καταστάσεις πριν καν το καταλάβεις. Το αποτέλεσμα θα είναι να χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη, καθώς θα φτάσουν στ’ αυτιά του λόγια και θα τα πιστέψει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εκνευρίζεσαι γιατί θα γίνει καβγάς και δεν θα ξέρεις πώς να «μαζέψεις» αυτό που προκάλεσες. Αν είσαι αδέσμευτος μην ενθουσιάζεσαι. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, οπότε περίμενε.

 

ΖΥΓΟΣ

Άρχισαν πάλι να σε παιδεύουν οι ανασφάλειές σου, καθώς θα νιώθεις ότι κινδυνεύουν τα κεκτημένα σου. Δυστυχώς, βάλλεσαι από την αυριανή Πανσέληνο και κάποιες ισορροπίες και συμφωνίες θα διαταραχθούν. Εσύ θέλεις αρμονία, οπότε για λίγο θα πανικοβληθείς. Η εβδομάδα που έρχεται είναι απαιτητική. Θα αυξήσεις τους ρυθμούς σου στη δουλειά γιατί έχεις μείνει πίσω και έχουν συσσωρευτεί υποχρεώσεις. Όλα θα γίνουν αν βάλεις ένα πρόγραμμα. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφήνεις τρίτους να μπαίνουν μέσα στη σχέση σου. Κόψ’ τους το «μαχαίρι» αν δεν θες να δυναμιτιστεί η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις απογοήτευση και ψάχνεις παρέα. Θα βρεις, αρκεί να στοχεύεις μόνο σ’ ένα σημείο και όχι άτσαλα αριστερά και δεξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις νέο προγραμματισμό, καθώς ναι μεν έχεις πετύχει αρκετά πράγματα στη δουλειά σου, αλλά θέλεις να κάνεις περισσότερα. Από την άλλη, το οικονομικό σε πιέζει πολύ. Έχεις αφήσει υποχρεώσεις στο έλεος του Θεού και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Δείξε ψυχραιμία και συμβουλεύσου συνεργάτες σου που ξέρουν καλά τη δουλειά. Θα σε… ξελασπώσουν πριν καν το καταλάβεις. Αν είσαι δεσμευμένος πιθανότατα θα στήσεις καβγά αλλά θα τα βρείτε στο… κρεβάτι ή έστω θα κάνετε «ανακωχή» για λίγες μέρες. Μην είσαι συνεχώς καχύποπτος, γιατί το ταίρι σου έχει κουραστεί να σε επιβεβαιώνει. Αν είσαι αδέσμευτος πρόσεξε το πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει. Ίσως δεν έρχεται από ενδιαφέρον ή έρωτα, αλλά από συμφέρον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη λες τα μυστικά σου αριστερά και δεξιά, γιατί πιθανότατα να πάρεις και λάθος συμβουλές. Νιώθεις σαν να κινείσαι σε τεντωμένο σχοινί τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σου θέματα. Αυτό όμως είναι πιο πολύ στο μυαλό σου, γιατί τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα συναισθηματικά σου έχεις ισορροπία. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα… λοξοκοιτάγματα και τα κρυφά ραντεβουδάκια, γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αποκαλυφθείς. Αν συμβεί αυτό, τότε ο χωρισμός θα είναι οριστικός, οπότε πρόσεχε γιατί ήδη το ταίρι σου κάτι έχει… μυριστεί. Αφιερώσου στο ταίρι σου που σου έχει αδυναμία και συγχωρεί τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέψου πριν προσεγγίσεις άτομο από το παρελθόν. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις, γιατί εδώ και καιρό έχεις ριχτεί στη δουλειά και ξέχασες τους πάντες και τα πάντα. Επιπλέον, αύριο με την Πανσέληνο θα έχεις νεύρα, ενώ οι ανατροπές θα σε αποσυντονίσουν. Η Πανσέληνος που σε επηρεάζει άμεσα θα σου δείξει ότι επαγγελματικά πρέπει να συνεχίσεις την «ιώβειο υπομονή» σου ώστε μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να μην τα τσουγκρίσεις μ’ έναν συνεργάτη. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός και απόλυτος, γιατί δεν σε συμφέρει τώρα να χάσεις «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε λόγια που πληγώνουν, γιατί το ταίρι σου νιώθει ότι το απομακρύνεις. Φέρσου με τρυφερότητα και αφέσου στα χέρια του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι αδιάλλακτος. Μη βάζεις απόλυτες προδιαγραφές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ηρεμήσεις και θα βάλεις μέσα στο Σαββατοκύριακο νέες προτεραιότητες, ενώ θα κάνεις και καινούργια σχέδια. Είσαι αποφασισμένος να πας τη δουλειά σου σε καλύτερο επίπεδο, γι’ αυτό θα κοιτάξεις να ενημερωθείς από το Διαδίκτυο για νέες τεχνικές, αλλά και να κάνεις κάποιο σεμινάριο. Θα καταφέρεις να κερδίσεις χρήματα από μια παλιά επένδυσή σου. Αυτό θα γίνει η αιτία να σε παραδεχτούν και οι συνεργάτες σου που είχαν αρχίσει ν’ αμφιβάλλουν. Αν είσαι δεσμευμένος, κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου αλλά γρήγορα ανακαλύπτεις πως το πρόσωπο που σου μετέφερε «συμβάντα» είναι κακόβουλο. Πρόσεξε μόνο μη στήσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία ναυαγεί. Μη στενοχωρηθείς γιατί αργότερα τα προβλήματα θα ήταν πολύ μεγάλα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σε βρει χαμένο στις σκέψεις σου και απογοητευμένο. Θέλεις να ξανανέβεις στο «συννεφάκι» σου, γιατί κουράστηκες να σε προδίδουν πρόσωπα που εμπιστεύτηκες. Μην τα βάφεις μαύρα. Ένας βρέθηκε σκάρτος, απομόνωσέ τον και προχώρα. Μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει προσγειώσου για τα καλά στη δουλειά, γιατί έχεις αφήσει πίσω πολλές εκκρεμότητες. Κάνε νέο προγραμματισμό και «μάζεψε» το χέρι σου. Δεν χρειάζονται περιττά έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις όλη την προσοχή του συντρόφου σου στραμμένη επάνω σου. Θα το κάνει, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες, γιατί τότε θα τσακωθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου φέρνει αισιοδοξία. Μην ανοιχτείς αν δεν εξετάσεις καλά τις προθέσεις του.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime του Σαββατοκύριακου στις 8/10/2022

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!