Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (05/10)

 

KΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχεις την ηρεμία που επιθυμούσες τόσο καιρό. Τα άστρα δεν σε… κυνηγάνε και οι δουλειές σου γίνονται πιο εύκολα ενώ θα κλείσεις και μια καλή επαγγελματική συμφωνία που θα σου αποφέρει κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος προτιμάς τη μοναξιά σου αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με ψυχραιμία θα τα φέρεις όλα εις πέρας, όπως κάνεις πάντα. Άλλωστε, σήμερα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ειδικά αν έχεις να κάνεις διακανονισμούς με δημόσια ταμεία ή άλλες υπηρεσίες. Αν είσαι δεσμευμένος μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι αδέσμευτος και σκέφτεσαι μια επανασύνδεση, μην το κάνεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα πληγωθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟI
Μια αναποδιά δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου, διόρθωσέ την και προχώρα. Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία από εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αφήσεις να «πετάξει» η ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις γιατί το ταίρι σου θα εκραγεί. Αν είσαι αδέσμευτος μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στη δουλειά οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, οπότε οργανώσου για να τα καταφέρεις. Μη μουρμουράς γιατί οι συνεργάτες σου δεν σε αντέχουν. Άλλωστε, δεν έχεις λόγο καθώς θα καταφέρεις να φέρεις στα… νερά σου έναν δύσκολο ανταγωνιστή. Αν είσαι δεσμευμένος κρυφές «αμαρτίες» θα έρθουν στο φως. Αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο σου… κλείνει το μάτι. Μην αργείς.

 

ΛΕΩΝ
Σκέψου αυτό που λέει ο λαός «κάθε εμπόδιο για καλό» και δείξε ψυχραιμία. Αφοσιώσου στη δουλειά και θα καταλάβεις πως υπάρχουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Άκουσε λίγο και τους συνεργάτες σου που ξέρουν τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος επίλεξε με προσοχή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα καταλάβεις πως είσαι τυχερός που καταφέρνεις να έχεις ισορροπία στη ζωή σου. Έχεις κλείσει παλιές «πληγές» στα οικονομικά σου και προχωράς σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σου. Προχώρα και μην αρχίσεις να κοιτάς τις λεπτομέρειες.

 

ΖΥΓΟΣ
Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε κάποιους που θέλουν να σου βάλουν λόγια είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου θέματα. Εμπιστεύσου καλούς συνεργάτες που θα σου δώσουν λύσεις. Μια νέα συνεργασία είναι προ των πυλών. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να μην ανοίξεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησέ το.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλα σήμερα θα είναι πιο εύκολα καθώς και ένα θέμα στη δουλειά που χρονίζει. Θα σου δώσει λύση ένα δικό σου πρόσωπο. Μην αρνηθείς τη βοήθεια και τις ιδέες του. Αν είσαι δεσμευμένος προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Μην κλείσεις την πόρτα αν θέλεις κάτι μόνιμο και συντροφικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξέρεις να ξεπερνάς τις αναποδιές. Αναζήτησε «συμμάχους» γιατί σύντομα θα τους χρειαστείς. Η δουλειά σου πάει καλά γιατί το πάλεψες πολύ εδώ και καιρό. Μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά γιατί μπορεί να τσακωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε… απογειώνει με την πρώτη ματιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά γιατί είσαι οργανωμένος. Σήμερα κλείνεις και μια νέα επαγγελματική συνεργασία αφήνοντας τους ανταγωνιστές σου να… τρώνε τη σκόνη σου. Αν είσαι αδέσμευτος πιθανότατα μια επανασύνδεση θα σου φέρει πολλή χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου, αλλά ευτυχώς θα τα βρείτε στην κρεβατοκάμαρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις βάλει σε κάποια σειρά τα οικονομικά σου μ’ έναν καλό προγραμματισμό. Θα χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι για μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε τι λες και πώς το λες στο ταίρι σου και προτίμησε ένα ήρεμο βράδυ.

 

ΙΧΘΥEΣ
Προσπάθησε να ριχτείς στη δουλειά γιατί είναι μια καλή μέρα για κέρδη. Άλλωστε το επαγγελματικό κομμάτι χρειάζεται τόνωση και νέες ιδέες, οπότε κάνε προγραμματισμό. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, ρώτα το πρόσωπο που «βολιδοσκοπείς» και προχώρα δυναμικά αλλά και με το ρομαντισμό που σε διακρίνει.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!