Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (04/10)

ΚΡΙΟΣ
Θα είσαι γεμάτος αισιοδοξία σήμερα. Βλέπεις ένα σχέδιό σου να προχωράει στην πραγματοποίησή του καθώς μια επαγγελματική σου ιδέα πάει πολύ καλά. Μη φοβηθείς να πάρεις ρίσκο. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και ζεις στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο με διαφορετική κουλτούρα και θα ζήσεις πρωτόγνωρες απολαύσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα λάμψεις σε όλους τους τομείς, αρκεί να μη σε πιάσει η γνωστή ξεροκεφαλιά σου. Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά ενώ έρχονται και ευχάριστες αλλαγές, εκεί που δεν το περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος είναι η ευκαιρία να κάνεις επιτέλους εκείνο το ταξιδάκι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται μια νέα δυνατή σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα επαγγελματικά πετυχαίνεις ένα δύσκολο στόχο, κάτι για το οποίο παλεύεις εδώ και καιρό. Ένας φίλος σού δίνει μια ιδέα και σε βγάζει από αδιέξοδο. Αν είσαι δεσμευμένος θα «δεθείς» πολύ περισσότερο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από τη δουλειά σού… κλείνει ερωτικά το μάτι. Αν δεν το βλέπεις σοβαρά μην εκτεθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα σταματήσεις για λίγο τη μουρμούρα και θα διασκεδάσεις. Μάλιστα ένα ξαφνικό ταξίδι έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Αν μάλιστα είσαι δεσμευμένος είναι η καλύτερη πρόταση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα σου δώσει χαρά. Επιτέλους, αρχίζεις να… ζεις καθώς έχεις καταφέρει να φέρεις σε ισορροπία τη δουλειά σου.

 

ΛΕΩΝ
Στενός συνεργάτης σου κάνει νερά, αλλά πλέον είσαι αποφασισμένος να δώσεις «γροθιά στο μαχαίρι». Θα χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις… διαρροές στα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεται αναζωπύρωση του πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος θα σαγηνεύσεις με την προσωπικότητά σου το άτομο που ποθείς εδώ και καιρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να συνεχίσεις εάν δεν είναι καθαρό το τοπίο στη δουλειά και γι’ αυτό θα κάνεις crash test σε συνεργάτες σου. Η αλήθεια είναι πως θα στεναχωρηθείς γιατί κάποιος θα αποκαλυφθεί ότι σου κάνει… νερά. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην τσακωθείς. Αν είσαι αδέσμευτος κάτι έρχεται, αλλά εξέτασε καλά όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα καταλάβεις ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους στους οποίους μπορείς να υπολογίζεις. Το ήξερες αλλά μια αναποδιά θα σε κάνει να καταλάβεις πως πραγματικά δεν είσαι μόνος. Οι όποιες δυσκολίες που επικεντρώνονται κυρίως στα επαγγελματικά σου είναι παροδικές. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην παίζεις σε διπλό ταμπλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφασίζεις επιτέλους να γίνεις εξωστρεφής στα επαγγελματικά σου. Αρχίζεις να εμπιστεύεσαι τους συνεργάτες σου, κάτι που έπρεπε να είχες κάνει εδώ και καιρό. Η ισχύς εν τη ενώσει αποδεικνύεται σωτήρια για το πορτοφόλι σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος ανοίγεσαι σε πρόσωπο που βολιδοσκοπείς εδώ και καιρό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα καταφέρεις να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, ενώ θα κλείσεις και μια νέα συνεργασία. Το βράδυ θα βρεις «καταφύγιο» στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου ή, αν δεν έχεις, δίπλα σε φίλους. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε μια παλιά και μια καινούργια αγάπη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μη φοβηθείς να ρισκάρεις. Είναι καλή μέρα για συζητήσεις και συμφωνίες. Μάλιστα μία από αυτές θα φέρει γρήγορα κέρδη. Μόνο μην καθυστερήσεις να αρπάξεις την ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος επιδίωξε μια συζήτηση με το ταίρι σου για να μην υπάρχουν «σκιές». Αν είσαι αδέσμευτος μέσα από μια φιλική παρέα θα προκύψει μια πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις βαλθεί να τακτοποιήσεις τη ζωή σου «εδώ και τώρα». Έτσι, αρχίζεις αλλαγές και δεν σε σταματάει τίποτα. Θα στεναχωρηθείς καθώς θα διαγράψεις ένα φίλο ή συνεργάτη χρόνων, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις μπροστά. Έχεις κάνει καλό πλάνο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θα σου κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Αν είσαι αδέσμευτος εμφανίζεται νέο πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Θα βάλεις τη δουλειά στην άκρη καθώς έχεις τακτοποιήσει εκκρεμότητες και θέλεις να δώσεις προσοχή και στην προσωπική σου ζωή. Να προσέξεις γιατί κάποιος από το επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να εκμεταλλευτεί την απουσία σου. Άφησε στο «πόδι» σου έναν έμπιστο συνεργάτη, όσο εσύ θα… αρμενίζεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος αποφασίζεις ότι θέλεις μόνιμο «λιμάνι».

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝΤΙΜΕ

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!