Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (03/10)

 

KΡΙΟΣ
H εβδομάδα σου αρχίζει με άγχος γιατί πρέπει να βρεις λύση σε οικονομικό θέμα που σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις ένα σχέδιο. Έχεις καλούς συνεργάτες και φίλους που θα σε βοηθήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος βελτιώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που σε ανεβάζει. Μην «επενδύεις» για το μέλλον. Ζήσε το τώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αγχωθείς σήμερα από μια ξαφνική είδηση γιατί όλα παίρνουν το δρόμο τους. Οικονομικά πας καλύτερα ενώ και επαγγελματικά ανοίγονται νέες προοπτικές, αρκεί να ανοίξεις τα φτερά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μη ζητάς πολλά από το ταίρι σου και το καταπιέζεις. Αν είσαι αδέσμευτος το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς βρίσκει ανταπόκριση.

 

ΔΙΔΥΜΟI
Η ημέρα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να χάσεις χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο. Πρόσεξε γιατί ένας συνεργάτης σου σκέφτεται να σε εκθέσει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και δώσε του να καταλάβει πως έχεις το πάνω χέρι. Αν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και αναζωπυρώνεται το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος χορταίνεις φλερτ και κατακτήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια έξοδα ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σου. Μην αρχίσεις τη μουρμούρα αλλά δες τι μπορείς να κάνεις ώστε η ζημιά να μην είναι μεγάλη. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις συναισθηματική ηρεμία. Αν είσαι αδέσμευτος ξεκαθαρίζει μέσα από ένα μήνυμα μια ερωτική παρελθοντική ιστορία. Αν νομίζεις ότι οι εξηγήσεις είναι πειστικές και θέλεις το πρόσωπο ξανά, τότε τόλμησέ το.

 

ΛΕΩΝ
Ο επαγγελματικός σου τομέας απαιτεί μεγάλη προσοχή μέχρι να… μπει το νερό στο αυλάκι. Μην ξανοίγεσαι σε δουλειές που δεν ξέρεις και συνέχισε να εργάζεσαι με τον ίδιο ζήλο. Τα καλύτερα είναι μπροστά γιατί το παλεύεις πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα επαγγελματικό ραντεβού θα εξελιχθεί σε θυελλώδη έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνεις παράτολμα σχέδια και δεν ακούς κανέναν. Το γεγονός ότι είσαι οργανωμένος δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις κι ένα μεγάλο ρίσκο. Άφησέ το για λίγο αργότερα και βρες συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία που ξεκινάει από το διαδίκτυο δείχνει ότι θα έχει μέλλον.

 

ΖΥΓΟΣ
Μην ξεθαρρέψεις επειδή βλέπεις επιτέλους χρήμα στο πορτοφόλι σου, γιατί σύντομα έρχονται έξοδα. Επιπλέον θα υπάρχει πρόβλημα στην οικογένεια που θα κληθείς να καλύψεις «πυροσβεστικά». Μην αγχώνεσαι, θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις παθιασμένες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος θα νιώσεις ότι από το φιλικό σου περιβάλλον μια γνωριμία εξελίσσεται σε κάτι ερωτικό. Σκέψου το.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχίζεις να πηγαίνεις καλά επαγγελματικά και αυτό δεν αρέσει σε όλους. Μην εμπιστεύεσαι αυτούς που σου λένε μεγάλα λόγια γιατί θα χάσεις μια «συμμαχία» πολύτιμη για σένα. Ξαφνική ανατροπή σήμερα σου φέρνει άγχος, αλλά σύντομα η κατάσταση διορθώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τα… λοξοκοιτάγματα. Αν είσαι αδέσμευτος δεν ξέρεις τι θέλεις. Πρόσεξε γιατί θα μπεις σε περιπέτειες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα σε πιάνει η καταναλωτική σου μανία και ξοδεύεις αλόγιστα. Σταμάτησε γιατί θα τινάξεις τον προϋπολογισμό σου στον αέρα. Επιπλέον, σύντομα θα πρέπει να πληρώσεις κάτι που δεν είχες υπολογίσει. Αν είσαι δεσμευμένος, απόψε θα περάσεις «καυτές» στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα αποδειχτεί ότι μπορεί να έχει συνέχεια, αφού έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μη χαλαρώσεις τις προσπάθειές σου στον επαγγελματικό τομέα και ακολούθησε αυστηρά το πρόγραμμα που έχεις βάλει εδώ και μήνες. Ήδη έχεις καταφέρει αρκετά αλλά πρέπει να διαφυλάξεις και τα κεκτημένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις γλυκές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο στη δουλειά θα κινήσει το ενδιαφέρον σου. Προχώρα το.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην ανοίγεσαι σε έξοδα που θα βαρύνουν πολύ τον προϋπολογισμό σου. Ένα χόμπι σού «τραβάει» λεφτά. Πρόσεχε. Αν σου ζητήσουν δανεικά μην τα δώσεις γιατί θα πρέπει να τα… ξεγράψεις. Αν είσαι δεσμευμένος θα… ερωτευθείς ξανά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια γνωριμία σε επαγγελματικό ταξίδι. Η απόσταση που σας χωρίζει θα σταθεί εμπόδιο.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Θα βρεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, σε δάνεια ή φόρους που σε προβλημάτιζαν καιρό! Μην αφήσεις τρίτους να βάλουν εμπόδια στις αποφάσεις σου και ακολούθησε τη διαίσθησή σου επαγγελματικά και αισθηματικά. Αν είσαι δεσμευμένος εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις στο διαδίκτυο. Θα προκύψει γνωριμία αλλά θα είναι μόνο για φλερτ. Μην επενδύεις σε σχέση.

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!