Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (30/09)

ΚΡΙΟΣ
Συνεχίζεται η εύνοια των άστρων και θέματα που σου φαίνονταν βουνό στη δουλειά διευθετούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου. Πρόσεχε τον αυθορμητισμό σου γιατί μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σε φέρνει μπροστά σε ένα ερωτικό δίλημμα. Σκέψου καλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πηγαίνεις πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, οπότε και σήμερα θα συνεχίσεις την καλή δουλειά, ενώ οι συνεργάτες σου ξέρουν πλέον ότι μπορούν να στηριχθούν σε σένα. Πρόσεξε μόνο τις… τρικλοποδιές που θα σου βάλει πρόσωπο που ζηλεύει την άνοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία.

 

ΔΙΔΥΜΟI
Μην εμπιστεύεσαι λόγια τρίτων που δεν γνωρίζουν τη δουλειά ή τη ζωή σου. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, ενώ σήμερα «σκάει» και νέα συνεργασία και γεμίζει η τσέπη σου. Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Είναι ριψοκίνδυνο να τον ακολουθήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα ανακουφιστείς λίγο από τις σκοτούρες και θα σημειώσεις εξέλιξη στη δουλειά σου. Μην εμπιστεύεσαι όμως τρίτους και ακολούθησε μόνο το ένστικτό σου. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου με αρνητισμό. Αν είσαι αδέσμευτος πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

 

ΛΕΩΝ
Σφάλλεις και θέλεις να βγεις και από πάνω στους συνεργάτες σου. Η έπαρση δεν βοηθάει όμως, γιατί δημιουργείς εχθρούς. Ζήτα συγγνώμη για ένα λάθος και συνεργάσου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε έχει κυριεύσει η απαισιοδοξία χωρίς λόγο. Η δουλειά σου πάει καλά και στήνεις και νέα πράγματα. Συνέχισε την καλή δουλειά και σκέψου πόσα πράγματα έχεις καταφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις σου. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά δεν θα είναι για πολύ, αρκεί να δεις το καλό που έρχεται.

 

ΖΥΓΟΣ
Μια πρόταση συνεργασίας φαίνεται ότι θα έχει οφέλη. Αυτό σε γλιτώνει από μεγάλο άγχος καθώς θα μπορέσεις να… μπαλώσεις «τρύπες». Μην προσπαθήσεις να τους ικανοποιήσεις όλους. Κοίταξε το συμφέρον σου. Στα αισθηματικά σου προσπαθείς να ισορροπήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος να ανανεώσεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος να βρεις επιτέλους το «λιμάνι» σου και να αράξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μη νομίζεις ότι είσαι μόνος σου στον αγώνα που δίνεις εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σου θέματα. Υπάρχουν φίλοι και ίσως κι ένα ταίρι που σε στηρίζουν και χάρη σε αυτούς έχεις καταφέρει να επιλύσεις αρκετά προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δίνει λύση που ούτε καν φαντάζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό. Προχώρα αργά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα κάποιες προβληματικές καταστάσεις θα επιλυθούν κι αυτό γιατί εδώ και μήνες παλεύεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Ταυτόχρονα ανοίγεσαι σε κάτι καινούργιο που θα έχει καλή εξέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά να προσέξεις ώστε να εστιάσεις σε έναν στόχο όχι σε πολλούς, αλλιώς θα βρεθείς πάλι μόνος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες και συνέχισε να δουλεύεις με τον ίδιο ζήλο. Η μέρα σού φέρνει ευκαιρίες για να δείξεις την αξία σου και να κερδίσεις κάτι που θέλεις πολύ στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην υποκύπτεις σε… ρηχές σχέσεις. Εσύ θέλεις κάτι σταθερό, οπότε περίμενε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Μάζεψε» το χέρι σου και σκέψου και τον εαυτό σου. Αν και το σύμπαν σού δείχνει ότι πρέπει να το κάνεις, εσύ δεν ακούς και θέλεις να δίνεις σε όλους. Φρόντισε να κάνεις αυστηρές επιλογές. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Χρέη συσσωρεύονται επικίνδυνα αλλά εσύ σφυρίζεις αμέριμνος. Πρέπει να δεις τι να κάνεις και πώς να χειριστείς νέους συνεργάτες που εμφανίζονται στη δουλειά σου. Τσέκαρέ τους. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά και είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και θα έχεις αρκετές γνωριμίες για να διαλέξεις. Να επιλέξεις τη συντροφικότητα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!