Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα ζώδια της ημέρας (28/09)

 

Κριός

Μια επαγγελματική αναγνώριση, επιτυχία, ή προοπτική αναπτερώνει το ηθικό σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά τη σκέψη και τον χρόνο σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας!

 

Ταύρος

Η εβδομάδα δίνει έμφαση στις σχέσεις σας με τους άλλους κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και καλά και επεισοδιακά. Μην πείτε πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν τρίτους και μην δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στην Παρθένο και αυτός είναι παράγοντας αναποφασιστικότητας στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα αν αυτό που επιθυμείτε είναι παράτολμο και περιλαμβάνει ρίσκο.

 

Καρκίνος

Η μέρα θα έχει καλές στιγμές, θα έχει και νευρικές. Τις πρώτες θα τις ανακαλύψετε μόνοι σας, τις δεύτερες θα τις προκαλέσουν άνθρωποι του περιβάλλοντος.

 

Λέων

Κρατήστε αποστάσεις από φίλους και συγγενείς που γίνονται αδιάκριτοι. Κρατήστε μυστική την ερωτική σας δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν αυτή περιλαμβάνει μετακινήσεις και συναντήσεις εκτός ασφαλούς χώρου.

 

Παρθένος

Ασχοληθείτε με χειρονακτική εργασία, εκεί που θεωρείτε ότι έχετε ανάγκη άμεσου αποτελέσματος. Η περίοδος ευνοεί πρωτοβουλίες στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας.

 

Ζυγός

Η αδιακρισία των άλλων θα σας ενοχλήσει, αλλά μην αντιδράσετε απερίσκεπτα και μην δημιουργήσετε νέους αντιπάλους. Το παρασκήνιο της ζωής σας και η υγεία, θέλουν προσοχή!

 

Σκορπιός

Δεν είναι τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι. Σας δίνονται όμως κάποιες διέξοδοι και αυτές πρέπει να τις ανακαλύψετε έγκαιρα για να μη νιώσετε καταπιεσμένοι. Καιρός να τακτοποιήσετε τα ζητήματα του σπιτιού.

 

Τοξότης

Για τους τυχοδιώκτες του ζωδίου σας οι ενδιαφέρουσες περιπέτειες , εκτός από ζωηρή φαντασία, θέλουν και πρακτική οργάνωση, ή διάθεση για ρίσκο. Αν επιλέξετε το δρόμο της περιπέτειας, πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα θα μπορέσετε να επιστρέψετε ίδιοι στην αφετηρία σας.

 

Αιγόκερως

Ευνοείται η αξιοποίηση των εκφραστικών μέσων, οι συναντήσεις και οι κάθε λογής επαφές. Για τους πιο φιλόδοξους, ευνοούνται οι συναλλαγές και οι διακανονισμοί.

 

Υδροχόος

Διασκεδάστε δημιουργικά και επωφεληθείτε από την εύνοια για συναναστροφές που δέχεστε αυτήν την εβδομάδα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

 

Ιχθύες

Αξιοποιήστε τις στιγμές των καλών προθέσεων από την πλευρά των άλλων, ιδιαίτερα εκείνων που δεν ζητούν πολλαπλά ανταλλάγματα. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή, τόσο σε θέματα που προκύπτουν ξαφνικά, όσο και σε οτιδήποτε γνωρίζετε και έχετε παραμελήσει.

 

elle.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!