Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτός είναι ο πιο κουτσομπόλης του ζωδιακού

Κάποια ζώδια δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα hot νέο. Δεν νιώθουν αμήχανα ρωτήσουν από το πόσα λεφτά βγάζει κάποιος μέχρι τι έγινε με την πρώην σχέση του συνομιλητή τους. Αν βγείτε μαζί τους για φαγητό μπορεί να δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να ακούσουν τη συνομιλία στο διπλανό τραπέζι από αυτά τους λέτε. Ποιος είναι όμως ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης του ζωδιακού;

Το Best Life έφτιαξε μια λίστα με τα ζώδια που είναι απλά περίεργα μέχρι αυτά που είναι απόλυτα εξεταστικά. Παρακάτω θα δείτε αν ανήκετε απλά στους φιλοπερίεργους ή είστε ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης του ζωδιακού κύκλου.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γεννημένοι για να είναι διαχειριστές και τους ενδιαφέρει πολύ η καριέρα τους. Για αυτό και έχουν την τάση να αποκαλύπτουν μια εξεταστική πλευρά στη δουλειά. Τους αρέσει να αποσπούν πληροφορίες από τους άλλους γιατί μπορεί να είναι μια πηγή που θα χρησιμοποιήσουν αργότερα. Οπότε μην απορήσετε αν αυτά τα νέα δεδομένα που τους δείξατε, τα δείτε κάποια στιγμή σε κάποια από τις παρουσιάσεις τους.

Αυτό έχει βέβαια και τη θετική του πλευρά. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιούσαν τις πληροφορίες που τους δίνετε για να σας εκβιάσουν στο μέλλον.

Λέων

Βρίσκονται πάντα στο κυνήγι της «είδησης» και ελπίζουν ότι θα την χρησιμοποιήσουν ώστε να κλέψουν την παράσταση. Γνωρίζοντας τι ρόλο παίζει ο καθένας, οι Λέοντες μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερα πράγματα για την ατζέντα τους και να είναι πάντα μπροστά.

Αυτό μπορεί να είναι ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αφού τους επιτρέπει να ξέρουν πως να αιφνιδιάσουν τους άλλους. Ο στόχος τους μπορεί να είναι να φτάσουν στην κορυφή επαγγελματικά ή να γίνουν οι πιο δημοφιλείς στην παρέα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι τα ζώδια της αμοιβαιότητας και της επικοινωνίας. Είναι από αυτούς που αγαπούν τη συντροφικότητα οπότε ξέρουν πως να συνδιαλλαγούν με τους άλλους και να εκμαιεύσουν πληροφορίες. Μία τακτική είναι να πουν πρώτα ένα δικό τους μυστικό έτσι ώστε να δημιουργήσουν οικειότητα να μοιραστεί ο συνομιλητής τους ένα δικό του.

Είναι για τους αστρολόγους οι πιο σοφοί αυτής της λίστας καθώς η κουτσομπολίστικη διάθεσή τους προκύπτει με ειλικρίνεια. Οι υπόλοιποι του ζωδιακού, κυρίως εκείνοι που εμπιστεύονται πιο εύκολα, καταλήγουν να πουν πιο πολλά από αυτά που θα έπρεπε.

Ιχθείς

Δεν καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να υπάρχουν όρια στη συζήτηση οπότε θα σας ζητήσουν να βγάλετε τα άπλυτά σας στη φόρα από την πρώτη σας κόλας γνωριμία. Αυτό σημαίνει ότι η κουτσομπολίστικη διάθεσή τους τούς κάνει να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν αλλά το κάνουν με έναν αθώο τρόπο που δεν αφήνει πολλά περιθώρια να θεωρηθεί ανάρμοστος.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως δεν χρειάζεται να νιώθετε άβολα. Οι πιεστικές ερωτήσεις τους είναι μια προσπάθεια να σας γνωρίσουν καλύτερα. Δεν τους αρέσουν οι επιφανειακές συζητήσεις άλλωστε οπότε πάνε κατευθείαν στο «ζουμί».

Παρθένος

Συγκεντρώνουν πληροφορίες γιατί ελπίζουν ότι κάποτε θα τους φανούν χρήσιμες. Ο κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της πληροφορίας, επομένως έχουν τη μεγαλύτερη στρατηγική από τα ζώδια αυτής της λίστας. Μπορεί να είναι τρομερά επικριτικοί αποκαλύπτοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα που πραγματικά ενώ συχνά κάνουν ξανά και ξανά την ίδια ερώτηση μέχρι να πάρουν την απάντηση που θέλουν.

Η κουτσομπολίστικη πλευρά τους βγαίνει επίσης στην επιφάνεια όταν μιλούν για ένα θέμα που τους αφορά. Αν συνειδητοποιήσουν ότι κάπως εμπλέκονται, θα ερευνήσουν τα πάντα γύρω από αυτό.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι λατρεύουν το κουτσομπολιό. Έτσι καταλήγουν συχνά να έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες που μπορούν να μοιραστούν. Διασκεδάζουν με το να διηγούνται τρελές ιστορίες και δεν τους απασχολεί αν αφορά τους ίδιους ή τους φίλους τους. Δεν μπορούν να αντισταθούν στο να ξεκινήσουν μια συζήτηση ακόμα κι αν είναι κάτι για το οποίο δεν τους πέφτει λόγος.

Ενδιαφέρονται για τα πάντα και μπορούν να κάνουν την πιο σκληρή ανάκριση να μοιάζει με χαλαρή κουβέντα. Αυτό οφείλεται στον διαλλακτικό τόνο που έχουν και την ικανότητα να οδηγούν τη συζήτηση εκεί που θέλουν. Κάποιο αστρολόγοι χαρακτηρίζουν αυτή τη συμπεριφορά ως χειριστική και εφιστούν την προσοχή ότι έχουν τον τρόπο τους να μάθουν τα μυστικά των άλλων ακόμα κι αν δεν τους τα αποκαλύψουν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!