Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μήπως έχετε σχέση με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω; Δείτε πώς θα αντέξει στο χρόνο!

Για να έχει διάρκεια μια σχέση και να εξελιχθεί είναι σημαντικό να υπάρχει μια συμβατότητα στις αντιλήψεις, σε διάφορους τομείς της ζωής όπως την εργασία, την οικογένεια ή τη φιλία.

Διάβασε παρακάτω τα μυστικά, ώστε η σχέση σου με έναν Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω να αντέξει στο χρόνο:

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις σύντροφο Ταύρο, είσαι πολύ τυχερός/η γιατί και σε αυτόν αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις, αφού έτσι αισθάνεται σταθερότητα και την ασφάλεια. Αν είσαι ζεστός, περιποιητικός, συναισθηματικά εκδηλωτικός και στοργικός άνθρωπος, τότε δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Μια βόλτα στην εξοχή, η μουσική και το καλό φαγητό και επιδόρπιο, είναι απαραίτητα στοιχεία για να νιώσει πλήρης. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να τον πιέζεις να αλλάξει συνήθειες ή να βγει από το βόλεμά του. Θα το κάνει μόνο κι όταν νιώσει σίγουρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσο πιο πολύ προσέχεις τον εαυτό σου και κάνεις το καλύτερο για αυτόν, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες της σχέσης σου με την Παρθένο να διαρκέσει, αφού κι η ίδια προσέχει την υγεία και τη διατροφή της. Επίσης, η διακριτικότητα, οι χαμηλοί τόνοι και ο περιορισμός της διαχυτικότητας, ιδιαίτερα παρουσία κόσμου κι η αντοχή στην κριτική ή τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις του, είναι σημαντικά. Αν προσπαθείς σκληρά στην εργασία σου και κυνηγάς την προσωπική βελτίωση συνεχώς, η Παρθένος όχι μόνο θα το εκτιμήσει αλλά και θα σταθεί στο πλευρό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, σαν σύντροφος, είναι ώριμος, πιστός, αυτοελεγχόμενος και αφοσιωμένος, άρα, φαινομενικά εύκολη υπόθεση. Για να διατηρηθεί, όμως, αυτή η σχέση θα πρέπει να έχεις υπευθυνότητα, εργατικότητα και να προσπαθήσεις σκληρά και αφοσιωμένα για να εξελιχθεί και να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα. Μπορεί να δείχνει λιτός και αυτάρκης αλλά έχει ανάγκη από την επίδειξη της αγάπης σου. Επειδή, δε, μερικές φορές ο Αιγόκερώς σου μπορεί να είναι υπερβολικά σοβαρός ή δείχνει ψυχρός κι απόμακρος, εξαιτίας των ευθυνών που φορτώνεται, το έξυπνο χιούμορ είναι επίσης απαραίτητο συστατικό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!