Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο σωστός καθαρισμός προσώπου είναι το παν

Είναι ευλογία να  υπάρχουν άνθρωποι στην ζωή σου που σου ανοίγουν νέους
δρόμους, για να καταφέρεις να κάνεις ένα όνειρό σου
πραγματικότητα…

 

Είμαι η Ξένια και είμαι καλά. Όμως σκέφτηκα πως για
να είμαι ακόμα καλύτερα, κάτι μου έλειπε.
Τι; Το να μοιράζομαι μαζί σου ιδέες αλλά προπάντων γνώση για την ευεξία και την ομορφιά.
Και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που θαυμάζω την ομορφιά από όπου και αν αυτή προέρχεται,  για να σε βοηθήσω να αποκαλύψεις την καλύτερη εκδοχή σου.

Έτσι λοιπόν έχοντας σπουδάσει αισθητικός και δουλέψει επαγγελματικά, πάνω από είκοσι χρόνια στον χώρο της αισθητικής και της περιποίησης προσώπου και σώματος λέω…γιατί δεν δημιουργείς
μια στήλη έτσι ώστε να επικοινωνείς και να μοιράζεσαι όμορφά πράγματα για την διατήρηση
άλλα και την βελτίωση της ομορφιάς προσώπου και σώματος.

Θα μου πεις τώρα πως θα γίνει αυτό;΄ Με τον εξής τρόπο, μέσο e mail  θα μπορείτε να μου στέλνετε ερωτήσεις, απορίες η δικές σας προτάσεις και στο επόμενο Womanontime by Xenia θα σας έχω τις απαντήσεις, όπως επίσης θα σας απαντώ και στο προσωπικό σας email.

Οπότε όμορφές φίλες μου, ας ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι με απλά αλλά πολύ βασικά βήματα, για μια υγιή και όμορφη επιδερμίδα.

 

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσουμε την γήρανση τον δέρματός, και μια από τις πιο βασικές
και αγαπημένες συνήθειες της γυναίκας, σε κάθε ηλικία. Όταν δεν καθαρίζουμε καθημερινά το πρόσωπο μας πρωί και βράδυ η δεν το κάνουμε σωστά οποιαδήποτε μορφή περιποίησης δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Καθημερινά το πρόσωπο μας ταλαιπωρείτε από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες όπως οι ρύποι, το μακιγιάζ .το σμήγμα ,ο ήλιος.

 

 

Ποια είναι λοιπόν τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για ένα σωστό καθαρισμό.

1.Καθαριστικό προσώπου
Προτιμήστε ήπια καθαριστικά που να μην περιέχουν αλκοόλ. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη για όλους τους τύπους δέρματος. Προϊόντα σε μορφή γαλακτώματος, τζέλ, αφροί καθαρισμού όπως επίσης και πολλά σαπούνια. Διαλέξτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Εγώ ας πούμε που μου αρέσει το καθημερινό μακιγιάζ και το πρόσωπο μου επιβαρύνεται περισσότερο χρησιμοποιώ ένα εκπληκτικό κρεμώδες αφρό καθαρισμού, ο όποιός σαπωνοποιείτε εύκολα, με καλύπτει και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα μου.

 

Χρήση Προϊόντος
Απλώστε στο πρόσωπο σας μια μικρή ποσότητα από το καθαριστικό σας. Βρέξτε με χλιαρό νερό τα δάκτυλά σας (όχι με καυτό νερό ούτε παγωμένο).Με ήπιες κυκλικές κινήσεις, απλώστε το σε ‘όλο το πρόσωπο και λαιμό.

 

Tips δεν ξεχνάμε τον λαιμό!

Προσοχή δεν ξεχνάμε ποτέ το λαιμό! Άλλωστε θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι το πρόσωπο μας ξεκινάει
από το ντεκολτέ και επάνω. Ντεκολτέ, λαιμός και πρόσωπο είναι ένα. Και να θυμάστε πως λαιμός,ντεκολτέ και χεριά μαρτυρούν την ηλικία. Οπότε νόμος φίλες μου καθαρίζουμε και το λαιμό,
ενυδατώνουμε και το λαιμό, δεν το ξεχνάμε. Στην συνέχεια σκουπίστε απαλά και ταμπονάριστσα
με μια στεγνή και καθαρή πετσέτα.

 

 Λοσιόν Προσώπου
Για να ολοκληρώσουμε την περιποίηση μας θα πρέπει να περάσουμε το πρόσωπο μας με μια απαλή λοσιόν που δρα συμπληρωματικά με το καθαριστικό μας. Και αν  με ρωτάτε αν είναι απαραίτητη;΄
Ναι φίλες μου είναι! Γιατί η λοσιόν απομακρύνει τα τελευταία κατάλοιπά του make up ,του σμήγματος και
των ρύπων ,που έχουν παραμείνει στην επιφάνεια του δέρματος, μετά τον καθαρισμό. Επίσης εξισορροπεί το ph του δέρματος, έτσι ώστε να έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα και μειώνει την έκκριση του σμήγματός. Μετά την τονωτική λοσιόν το δέρμα σας είναι έτοιμονα απορροφήσει την ενυδατική κρέμα ή όποιο προϊόν
περιποίησης προτιμάτε.

 

Εσείς ποια βήματα από τα παραπάνω ακολουθείτε
πιστά και ποια παραλείπετε;

Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας.

Day Tips 

Να σκέφτομαι θετικά!
Να έχω καλή διάθεσή!
Να δίνω αγάπη !
Και να μην Ξεχνώ να
Χαμογελώ Πάντα!

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!