Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το απίστευτο σποτ για την αιμοδοσία που… δίχασε και έγινε viral! (VIDEO)

«Become a hero» είναι ο τίτλος ενός βίντεο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις – Με αυτό το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για να γίνουν εθελοντές αιμοδότες – Κάποιοι το βρήκαν όμως… σεξιστικό και ντροπιαστικό κι άλλοι… χιουμοριστικό και έξυπνο – Δείτε το βίντεο και τα σχόλια

Το ελληνικό Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που γύρισε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας στις 14 Ιουνίου, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη ώστε περισσότεροι πολίτες να γίνουν αιμοδότες.

Τίτλος του βίντεο «Become a hero» να το συνοδεύει το εξής σχόλιο, «Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις Ήρωας».

Μέχρι εδώ όλα καλά… Κάποιοι βλέποντας το «πικάντικο» βίντεο αντέδρασαν χαρακτηρίζοντας το βίντεο «σεξιστικό» και «ντροπιαστικό» με πρωταγωνιστές «πορνοστάρ νοσοκόμες»

Σε όλες τις σκηνές του βίντεο οι άντρες-ήρωες περιτριγυρίζονται από πανέμορφες γυναίκες οι οποίες τους κοιτούν με θαυμασμό για τις ηρωικές τους πράξεις. Έτσι, ο άντρας που πήγε να δώσει αίμα, δείχνει σαν να «δελεάστηκε» και «μαγεύτηκε» από τις αιθέρες παρουσίες.

Ωστόσο υπήρξαν και αυτοί που είδαν το σενάριο με χιούμορ υποστηρίζοντας ότι ήταν μία έξυπνη και δημιουργική ιδέα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σποτάκι κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσει τα βλέμματα χιλιάδων χρηστών οι οποίοι ευχόμαστε να γίνουν και… αιμοδότες!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!