Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Μάτια μου εγκρίνεσαι», τραγουδάει η Νάσια Συρράκου

Με ένα ανεβαστικό και άκρως χορευτικό τραγούδι, επιστρέφει δισκογραφικά, η Νάσια Συρράκου.«Μάτια μου εγκρίνεσαι», είναι το μουσικό μήνυμα του νέου της τραγουδιού, και «εγκρίνεται» κιόλας, από το πρώτο άκουσμά του.

Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας τη δισκογραφική εταιρία «G MUSIC», στο πλευρό της, μας παρουσιάζουν, την απόλυτη μουσική πρόταση, που θα χορευτεί πολύ, και θα γίνει το must club hit!

 

 

Σε μουσική του Skrouts Keys, και στίχους του Σωτήρη Κόρδα, και την πιο up tempo ενορχήστρωση, το «Μάτια μου Εγκρίνεσαι», σε συνεπαίρνει με τον ρυθμό του!

Πιο εκρηκτική από ποτέ, στα γυρίσματα του βίντεοκλίπ της, με την υπογραφή του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, η ερμηνεύτρια, απογείωσε το «Μάτια μου Εγκρίνεσαι», αποδεικνύοντας, τόσο με την ερμηνεία της, όσο και με την σκηνική της παρουσία, πώς είναι το νέο hot «αίμα», του πενταγράμμου!

Τα γυρίσματα, διαδραματίστηκαν στο «Mylos Club» στην Πετρούπολη, αλλά και στο IKTEO Κηφισού, και η οπτικοποίησή του, είναι ένα μοντέρνο,fashion και instagramiko βιντεοκλίπ, που όμοιό του, δεν έχει ξαναγίνει.

Το νέο τραγούδι της Νάσιας Συρράκου, με τίτλο «Μάτια μου Εγκρίνεσαι», κυκλοφορεί από την «G MUSIC».

Δείτε το εδώ το βιντεοκλίπ

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!