Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Νίκου Κυπριώτη

O Nίκος Κυπριώτης συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον χώρο της δισκογραφίας και μας παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί (και πάλι) από την Prime Productions.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης, ο οποίος πριν μερικά χρόνια συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσω της συμμετοχής του στο «The Voice», όπου κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τους coaches για τις ερμηνευτικές του ικανότητες, μας συστήνει το νέο του τραγούδι που έχει τίτλο «Στην αγκαλιά σου».

Όπως συνέβη και στο προηγούμενο single «Μεγάλες Αγκαλιές», το οποίο αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό, έτσι και σε αυτό o Νίκος Κυπριώτης υπογράφει, τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική του νέου του τραγουδιού, αποδεικνύοντας ότι έχει ταλέντο και στη δημιουργία.

Το νέο τραγούδι του Νίκου Κυπριώτη, στο οποίο η ενορχήστρωση έχει γίνει από τον Παντελή Ταλαδιανό, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ο ταλαντούχος τραγουδιστής εμφανίζεται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Ρόδου, ενώ εξετάζει και τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για να κάνει live εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!