Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

SASKE: Ο Έλληνας σταρ του hip-hop κάθισε στο «Πουφ»

Αυθόρμητες απαντήσεις από τον SASKE σε παράξενες ερωτήσεις του Διονύση Ατζαράκη.

Ο SASKE κάθισε στο «Πουφ».

Ο εικοσάχρονος εναλλακτικός σταρ του ελληνικού hip-hop με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αποκαλύπτει (με βασανιστήρια) με ποιον Έλληνα mainstream τραγουδιστή θα συνεργαζόταν, αν του το επέβαλαν.

Τι ακούει συχνά και δεν ντρέπεται (…ενώ ίσως θα έπρεπε); Κάθε πότε… πλένεται; Είναι αλήθεια ότι τον έχουν απαγάγει με σφαλιάρες;

Bonus, αποδεικνύει το ταλέντο του φτιάχνοντας επιτόπου ρίμες με λέξεις που του δίνονται αστραπιαία.

Σε ένα δωδεκάλεπτο μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο, ο SASKE με το φανατικό κοινό εκατομμυρίων αποκαλύπτει στον Διονύση Ατζαράκη κάθε πότε κάνει μπάνιο, ποια είναι τα «guilty pleasure» στα ακούσματά του και αν είναι αλήθεια ότι τον έχουν απαγάγει ένα βράδυ με σφαλιάρες για να τον αναγκάσουν να παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι ping pong.

Επίσης σε ένα συγκινητικό φινάλε ξαναλέει ολόκληρο το πρώτο σκληρό rap που έγραψε σε ηλικία μόλις 14 ετών στη Χρυσούπολη Καβάλας, το χωριό του.

Δείτε τώρα το 2ο επεισόδιο του για τη νέα σεζόν του «Πουφ»:

Το «Πουφ» είναι μια νέας κοπής διαδικτυακή εκπομπή χωρίς λογοκρισία, όπου όλα λέγονται, όλα γίνονται και όλα είναι πιθανά. Κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό άτομο «εκτίθεται» όπως ποτέ παλιότερα.

Ανεβαίνει κάθε Παρασκευή στο λογαριασμό της Cobalt Music στο YouTube, ένα από τα ελληνικά κανάλια της πλατφόρμας με τους περισσότερους συνδρομητές, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Η επιμέλεια και αρχισυνταξία της εκπομπής είναι του Μιχάλη Παπανικολάου και η σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!