Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόδραση στο μαγικό Κεραμαριό στο «χωριό των Φλίνστοουνς» (εικόνες)

Της Σπυριδουλας Τριάντου

 

Μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού το Κεραμαριό σφύζει από κόσμο που το επιλέγει για την πιο ξεχωριστή χαλάρωση μέσα στη φύση. Παρέα με ελαφάκια, δίπλα στο ποτάμι, με την πισίνα να  σε δροσίζει τις καυτές μέρες του καλοκαιριού. Όλα πολύ προσεγμένα.  Με όλα όσα χρειάζεσαι αλλά με την απλότητα  που σε κάνουν να νιώθεις  οικία.  Να νιώθεις το Κεραμαριό πραγματικά σαν το σπίτι σου! Οι άνθρωποι εκεί είναι μοναδικοί. Φιλόξενο, χαμογελαστοί, έτοιμοι να σε ξεναγήσουν  στο παραμυθένιο χώρο τους και να σου μάθουν τα «μυστικά του».

 

Εκεί λοιπόν στους  πρόποδες των Αγράφων, δίπλα στον ποταμό Πάμισο, στην Δρακότρυπα Καρδίτσας, θα ανακαλύψετε το Κεραμαριό, έναν μοναδικό παράδεισο, που θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός.

 

Το Κεραμαριό, πήρε το όνομά του από την τοποθεσία της περιοχής ωστόσο έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό ως το «χωριό των Φλίνστοουνς», εξαιτίας της αρχιτεκτονικής του!

Το παραμυθοχωριό, όπως το αποκαλούν κάποιοι άλλοι, βρίσκεται σε έναν χώρο έκτασης 30 στρεμμάτων, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από νερά και πλατάνια. Εδώ όπου οι νεράιδες και οι νύμφες συναντούσαν τον Απόλλωνα και τον Πάνα, οι… απόγονοί του, προσπάθησαν να «αναπλάσουν» ένα μυθικό στέκι, γι’ αυτούς που αγαπούν την παράδοση, το όνειρο, την άνεση και την καλοπέραση.

Εμπνευστής και δημιουργός αυτού του χώρου είναι ο Δημήτρης Σταμούλης, που επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του από την Αμερική και παρότι όλοι θεωρούσαν τρέλα το εγχείρημά του, κατάφερε, μαζί με τη βοήθεια και της οικογένειάς του να το κάνει πραγματικότητα!

 

 

 

Πανέμορφα σπιτάκια (εξοπλισμένα με τα πάντα στο εσωτερικό τους), πέτρινα μονοπάτια, μία πισίνα στον εξωτερικό χώρο παρόμοιας αισθητικής και ένα όμορφο λιβάδι, με διάφορα ζωάκια που κυκλοφορούν ανενόχλητα, όπως ελάφια, σκιουράκια, πόνυ, παγώνια, κουνέλια και πολλά άλλα, θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Επισκεφθείτε τις 12 αυτόνομες παραμυθένιες κατοικίες του Κεραμαριό. Η διακόσμηση είναι εναρμονισμένη με την τοπική παράδοση και έχουν επιλεχθεί απαλοί χρωματισμοί που ξεκουράζουν τον επισκέπτη.

 

 

Γιώργος Λιάγγκας, Δημήτρης Σταμούλης, Δημητρης Μάρκος

Η dream team  με την Κάυια Ζυγούλη και υον Σάκη Ρουβά

 

Σάκης Κατσούλης, Αρετή Γερούκου, Γαλανή Σταμούλη, Μαριαλλένα Ρουμελιώτη

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!