Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Grand Hyatt Istanbul – Το στολίδι της Κωνσταντινούπολης

Το Grand Hyatt Istanbul είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων – περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους – και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι της Κωνσταντινούπολης, με εξωτερική πισίνα, δωμάτια και σουίτες που προσφέρουν εκπληκτική θέα στο Βόσπορο. Συνδυάζει την συναρπαστική ζωή στην πόλη με την χαλάρωση.

Η προνομιακή του τοποθεσία κοντά στα αξιοθέατα, τα εμπορικά κέντρα και τα ιστορικά μνημεία της πόλης, καθώς και η εγγύτητά του στην καλλιτεχνική σκηνή, καθιστούν το Grand Hyatt Istanbul κορυφαία επιλογή για τους ταξιδιώτες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαμβάνουν συχνά εκθέσεις εντός του ξενοδοχείου.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακή τουρκική κουζίνα με μοντέρνες πινελιές στο 34 Restaurant, το οποίο προσφέρει ποικιλία απολαυστικών πιάτων. Ακόμα δύο επιλογές που ξεχωρίζουν είναι το Grasidi, που σερβίρει δημοφιλή ελληνικά και τούρκικα πιάτα σε έναν όμορφο κήπο και το Gazebo, που προσφέρει γεύσεις μεσογειακής κουζίνας δίπλα στην πισίνα για μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Με χωρητικότητα 360 δωματίων, το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, πισίνα, χαμάμ, σάουνα, ατμόλουτρο, γήπεδο τένις και μια μπουτίκ προϊόντων περιποίησης δέρματος. Είναι επίσης ένας ιδανικός χώρος για τη φιλοξενία εκδηλώσεων, με 19 αίθουσες συσκέψεων και αίθουσα χορού.

Το Grand Hyatt Istanbul υποδέχεται θερμά τους επισκέπτες του και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν να εξερευνήσουν την Κωνσταντινούπολη. Αγκαλιάστε το παρελθόν και ανακαλύψτε το μέλλον της Κωνσταντινούπολης!

Για κρατήσεις και πληροφορίες επισκεφθείτε το grandhyattistanbul.com ή καλέστε στο +90 212 368 12 34.

Δείτε επίσης περισσότερες πληροφορίες στο www.instagram.com/grandhyattistanbul/ 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!