Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Για τέλειες selfies -και όχι μόνο- πήγαινε τώρα στα Σύβοτα  (εικόνες)

Μόλις 24 χιλιόμετρα από την Ηγουμενίτσα, το λιμανάκι της  ακτογραμμής της Θεσπρωτίας ατενίζει το Ιόνιο, όντας ιδανικός προορισμός για ριλάξ μέσα στη φύση.

Ντονατέλα Αδάμου

Ένας καλός λόγος για να επισκεφτείς αυτήν την περίοδο τα Σύβοτα, που, ούτως ή άλλως, κάθε εποχή θα τα αντικρίσεις πανέμορφα, κουκλίστικα (είναι από τα πιο υπέροχα θέρετρα της Ηπείρου), είναι διότι  δεν θα βρεθείς ενώπιον… ορυμαγδού. Γιατί τώρα εκεί η φύση οργιάζει. Διότι οι αέρηδες απουσιάζουν. Eπειδή τα τοπία σε καλούν να τα εξερευνήσεις απ’ άκρη σ’ άκρη και να γευτείς τα δεκάδες χρώματα κι αρώματά τους σε όλο τους το μεγαλείο, στο αποκορύφωμά τους!

 

 

Για να απολαύσεις, δίχως τον «βόμβο» των τουριστών, τους απάνεμους κολπίσκους τους. Για να κολυμπήσεις στα κρυστάλλινα νερά τους και να μη σε νοιάξει που ακόμα είναι αρκούντως δροσερά – άλλωστε, το… μπλουμ θα έχει ως αποτέλεσμα να συρρικνωθεί το κορμί, σφίγγοντας στα σημεία που πρέπει.

Μόλις 24 χιλιόμετρα από την Ηγουμενίτσα, το λιμανάκι της  ακτογραμμής της Θεσπρωτίας ατενίζει το Ιόνιο, όντας ιδανικός προορισμός για ριλάξ μέσα στη φύση. Το ψαροχώρι, που αν μια φορά επισκεφτείς, ξετρελαίνεσαι και θέλεις να πηγαίνεις ξανά και ξανά (όπως ο hairstylist, το λεγόμενο «χρυσό ψαλίδι» της ΕλλάδαςΤρύφωνας Σαμαράς, που τα διαφημίζει μονίμως, ακριβώς όπως ο Λάκης Γαβαλάς τα μπλε νερά της Λευκάδας, τα οποία, από την πλευρά του, υπεραγαπάει) μάς κλείνει εμμονικά το μάτι.
Δεν αντιστεκόμαστε, αφού εκεί και θα ζήσουμε κοσμοπολίτικα, εφόσον φυσικά το επιδιώξουμε, και την ησυχία μας, μακριά απ’ τον κόσμο τον πολύ, θα βρούμε. Χτισμένα κιόλας σε αυτόν τον πετίτ, απάγκιο και φιλόξενο κόλπο, «φτιάχνουν» κι έξοχο κάδρο για το φακό. Αν, λοιπόν, θέλεις να βγάλεις (και) τέλειες selfies, «ψήφισε» Σύβοτα «δαγκωτό».

Tip

Πριν ή αφότου απολαύσετε το γεύμα σας στα ταβερνάκια και το βραδάκι πιείτε χαλαρά το ποτό σας, νοικιάστε μια βάρκα κι εξερευνήστε τους κολπίσκους της περιοχής. Πρόκειται για εμπειρία που θα γράψει για πάντα στη μνήμη σας. 
Πισίνα, όνομα και πράγμα!

Extra tip

Eπιβάλλεται βόλτα με το καΐκι στο ακατοίκητο νησάκι Μαυρονόρος ή Μούρτος για την παραλία Πισίνα, μια από τις ωραιότερες που έχεις αντικρίσει και είναι φυσική -τι άλλο;- πισίνα. 
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!