Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάρκος Σεφερλής: Δίνει «Ραντεβού» με την τηλεθέαση!

Ήταν αναμφισβήτητα ένα ρίσκο αυτό που προσπάθησε να κάνει το κανάλι της Κηφισιάς φέρνοντας πάλι ένα παιχνίδι όπως είναι το «Ραντεβού!» με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά απ΄ότι φαίνεται του βγήκε σε καλό καθώς στον πρώτο «κρίσιμο» μήνα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Ο ταλαντούχος κωμικός εισέβαλε με το μοναδικό τσαμπουκά που τον χαρακτηρίζει και με όπλο τη στήριξη του κοινού σε μία δύσκολη ζώνη, σε αυτή του Σαββατοκύριακου, και σε μία ώρα που πλέον χαρακτηρίζεται «ενημερωτική», με τα δελτία ειδήσεων να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Το αποτέλεσμα;

Να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης και να εκτοξεύσει στα ύψη το κανάλι του Star. Αποδεικτικό στοιχείο τα ποσοστά που καταγράφουν οι πίνακες της Nielsen, που αποτελούν ακράδαντο και αλάνθαστο παράδειγμα. Η εκπομπή του Μάρκου κατάφερε να αυξήσει κατά 90% την τηλεθέαση στη ζώνη μετάδοσης σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο 26 Μαρτίου έως 10 Απριλίου, στο κοινό 15-44, ο σταθμός της Κηφισιάς συγκέντρωσε τα Σαββατοκύριακα, στις 18.50, το 19%, δείχνοντας και με αριθμούς τη δυναμική του Μάρκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου οι ιθύνοντες του σταθμού είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την πορεία του πρότζεκτ και σκοπεύουν να δώσουν το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν. Ο ηθοποιός, μάλιστα, είχε επιβεβαιώσει με τον τρόπο του όλα τα παραπάνω σε πρόσφατη συνέντευξη του στο ένθετο του «Ε.Τ.» της Κυριακής, δηλώνοντας: «Έχουμε συμφωνήσει με το Star να προβληθούν 36 επεισόδια, μέχρι τον Ιούλιο. Μετά θα συζητήσουμε για του χρόνου. Σίγουρα τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Το κανάλι είναι ικανοποιημένο, εμείς ως παραγωγή είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, μας αρέσει και το έχουμε αγαπήσει».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!