Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 16/9

hmer16-9-16

Κριός

Διεγείρεται ο ενθουσιασμός και η ιπποτική σου φύση, εκείνο ωστόσο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης, που αύριο, μεθαύριο θα… σχολάσουν!

Ερωτικά
«Ερωτική πανδαισία». Η Αφροδίτη στον Ζυγό διεγείρει τον ενθουσιασμό και την ιπποτική σου φύση, εκείνο ωστόσο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης, που αύριο, μεθαύριο θα… σχολάσουν!

Ταύρος

Αν αποφασίσεις να αναλάβεις κάποια πρωτοβουλία, ψάξε πρώτα μήπως πρόκειται για έναν συναισθηματικό «πανικό», που δεν έχει πραγματικά ερείσματα. Ανάλογες διαστάσεις δίνει η Σεληνιακή έκλειψη σε σχέση με μια συλλογική προσπάθεια…

Ερωτικά
«Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς;» Αν είσαι μόνος/η, η έκλειψη θα σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις… υπέροχα, ανεξάρτητα με το αν κάποιες από τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις κρίνονται ως υπερβολικές. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται περισσότερες και πιο «πνιγηρές» αγκαλιές!

Δίδυμοι

Το πρακτικό πνεύμα σου μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις, ωστόσο σε συναισθηματικό επίπεδο η όλη κατάσταση μπορεί να είναι «too much» για σένα. Παράλληλα είναι πιθανό να υπάρξουν έντονα «φορτισμένες» καταστάσεις…

Ερωτικά
«Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ» Σήμερα μπορεί να σου συμβούν «απίστευτα» πράγματα ή να παρασυρθείς σε κινήσεις που ποτέ δεν πίστευες πως θα κάνεις. Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι, ούτε να «κατηγορείς» γι’ αυτό τον εαυτό σου. Απλά ήρθε το… πλήρωμα του χρόνου!

Καρκίνος

Στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου (μετακινήσεις και θέματα επικοινωνίας) ίσως υπάρξουν φορτισμένες καταστάσεις, που «ξεπερνούν» ακόμη κι εσένα! Καλές λοιπόν είναι οι αγκαλιές και οι συγκινήσεις, πρόσεξε όμως με ποιους/ες τις μοιράζεσαι…

Ερωτικά
«Έχει Πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία» Μια νέα γνωριμία δείχνει να έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής», φαίνεται ωστόσο ότι στην πορεία θα υπάρξουν έντονα φορτισμένες και «ακραίες καταστάσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με την διαχείριση των συναισθημάτων σου.

Λέων

Μπορείς να επωφεληθείς από την ανεύρεση ενός κρυμμένου «θησαυρού». Παράλληλα, καλείσαι να διαχειριστείς ακρότητες ή προβλήματα στις σχέσεις σου κι ίσως κάποια στιγμή να… σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά!

Ερωτικά
«Λογική-ευαισθησία, σημειώσατε Χ»! Αν κάτι σε εμπόδιζε μέχρι τώρα να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και ποιά είναι τα όρια σου, η έκλειψη θα σε βοηθήσει να «ξεστραβωθείς», ισορροπώντας τα πιο πρακτικά σου αιτήματα με τις συναισθηματικές ανάγκες σου.
Παρθένος

Φαίνεται ότι κάποιος/α «ποντάρει» στην ευαισθησία σου για να πετύχει τους σκοπούς του/της. Επιπλέον ο Άρης μπορεί να «τα κάνει μαντάρα» στις ενδοοικογενειακές σχέσεις σου…

Ερωτικά
«Λογική-ευαισθησία, σημειώσατε Χ»! Αν κάτι σε εμπόδιζε μέχρι τώρα να «δεις» το τι πραγματικά ζητάς στις σχέσεις σου και ποιά είναι τα όρια σου, η έκλειψη θα σε βοηθήσει να «ξεστραβωθείς», ισορροπώντας τα πιο πρακτικά σου αιτήματα με τις συναισθηματικές ανάγκες σου.
Ζυγός

Διαμορφώνεται ένα μάλλον ασταθές «τοπίο» τόσο στα εργασιακά, όσο και στις σχέσεις σου, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα είναι σκόπιμο να κινηθείς στην κατεύθυνση της… παρηγοριάς και του φιλότιμου!

Ερωτικά
«Φως στο τούνελ»! Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν μπορεί να σου στείλει ένα πρόσωπο που σε εμπνέει τόσο, ώστε να ξεπεράσεις κάθε φόβο και κάθε δισταγμό για το «αύριο». Ίσως μάλιστα να διευθετηθούν οριστικά και πράγματα αναφορικά με πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν «ξεπεραστεί» ακόμη.
Σκορπιός

Η έκλειψη μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με οτιδήποτε δεν έχεις «ξεπεράσει» ακόμη κι είναι πιθανό να απελευθερωθείς από μια κατάσταση που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω…

Ερωτικά
«Αυτός ο άλλος είναι ευεργέτης μου μεγάλος»! Η έκλειψη μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με οτιδήποτε δεν έχεις «ξεπεράσει» ακόμη κι είναι πιθανό να απελευθερωθείς από μια κατάσταση που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω.
Τοξότης

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση, όμως είναι σκόπιμο να μην αφεθείς στο θυμικό σου αλλά να «ζυγίσεις» προσεκτικά τα πράγματα, αφού έτσι κι αλλιώς κάποιοι θα πληγωθούν…

Ερωτικά
«Μπούμερανγκ»! Ο Άρης στο ζώδιο σου δεν… κρατιέται κι είναι πιθανό να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου με «μη ασφαλή» τρόπο, με συνέπεια είτε να πληγωθείς, είτε να πληγώσεις. Για να μην γυρίσουν λοιπόν οι πρωτοβουλίες σου σε βάρος σου, σκέψου περισσότερο.
Αιγόκερως

Ναι μεν οι συναισθηματικές αναγκαιότητες έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για σένα, αφού θα πρέπει να «ξανοιχτείς» περισσότερο από όσο συνηθίζεις, αλλά… μακάρι να δείξεις και τον άλλο σου εαυτό!

Ερωτικά
«Και οι άνδρες κλαίνε» Αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «σοκαριστείς» από μια αντίδραση του/της συντρόφου σου, να θυμάσαι όμως ότι ο καθένας έχει τις αδύναμες πλευρές του. Αν πάλι είσαι μόνος/η είναι πιθανό να παρασυρθείς σε μια αλληλουχία αναμνήσεων, που θα σου φέρουν περισσότερα… δάκρυα!
Υδροχόος

Το μεγάλο «στοίχημα» για σένα είναι η διαχείριση «δραματοποιημένων» καταστάσεων. Είναι γνωστό ότι τις… σνομπάρεις αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πηγάζουν από αληθινά προβλήματα…

Ερωτικά
«Στου κουφού την πόρτα». Ο ενεργός Χείρωνας προσπαθεί να σε πείσει ότι η αγάπη αξίζει ακόμη κι αν σε «πνίγει». Ίσως λοιπόν να «μπλεχτείς» σε μια σχέση διαφορετική από αυτές που συνηθίζεις, ωστόσο αργά ή γρήγορα ο «τρόμος» μπροστά στην δέσμευση θα επικρατήσει… πανηγυρικά!

Ιχθύες

Με την έκλειψη να σε «σιγοντάρει», δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να ριχτείς «με τα μούτρα» σε μια νέα περιπέτεια!

Ερωτικά
«Ζητείται αγκαλιά». Με την έκλειψη να σε «σιγοντάρει», δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα και να ριχτείς «με τα μούτρα» σε μια νέα περιπέτεια! Συναίσθημα βέβαια υπάρχει και μάλιστα άφθονο, οπότε καλό… κολύμπι!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!