Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/6

Κριός

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις για λίγο στο περιθώριο τα θέλω σου και να κινηθείς με βάση κάποιους κοινά αποδεκτούς κανόνες, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να αναλωθείς σε διαφωνίες ή προστριβές που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα κι ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει άμεσα θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες.

Ερωτικά

Η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να στενοχωρηθείς ή να προβληματιστείς από τις εξελίξεις. Μπορείς όμως να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

Ταύρος

Γενικά

Η Σελήνη σον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλώντας σε ταυτόχρονα να κινηθείς προσεκτικά κι οργανωμένα, αφού το πιθανότερο είναι να σου τεθούν κάποια θέματα, διόλου εύκολα στην διεκπεραίωση τους. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τις σχέσεις με γνωστούς ή συγγενείς κι ίσως πικραθείς ή πάρεις μια απογοήτευση από την στάση τους.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί πιο δύσκολα από όσο το περίμενες, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν και θα εντείνουν το… στερητικό σου σύνδρομο!

Δίδυμος

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση που δεν παίρνει αναβολή, αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς εμπόδια και κάποιες έκτακτες απαιτήσεις, που θα σε κάνουν να… τρέξεις περισσότερο. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος, που επηρεάζει κι αυτός τα οικονομικά σου, δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις αλλά μόνο για πωλήσεις. Καλό είναι επίσης να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου.

Ερωτικά

Κάτι που περιμένεις, είτε θα καθυστερήσει, είτε θα εξελιχθεί «μετά κόπων και βασάνων», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Ακόμη αν προκύψει ένα «ενδιαφέρον», το πιθανότερο είναι να έχεις να κάνεις με ένα ακόμη… πρόβλημα!

Καρκίνος

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις, με την προσδοκία ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα κερδίσεις τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των άλλων, ατυχώς όμως φαίνεται να μην υπάρχει η επιθυμητή ανταπόκριση, γι’ αυτό… κόψε ταχύτητα! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει την υγεία σου κι αν δεν λάβεις τα μέτρα σου, ίσως εκδηλωθούν κάποιες ενοχλήσεις στο δέρμα ή τις αρθρώσεις σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι βέβαια ένα καλό… κίνητρο για να μπεις σε μια σχέση, σήμερα όμως φαίνεται να έλκεις τα προβλήματα ή τους προβληματικούς τύπους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση ίσως πάρεις μια στενοχώρια από το ταίρι σου.

Λέων

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ρυθμίσεις… επειγόντως κάποιες λεπτομέρειες στην δουλειά σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η σε κάποιον έλεγχο. Επιπλέον, ο όγκος των εργασιών της ημέρας αναμένεται να είναι σχετικά πολύς, οπότε φρόντισε να μοιράσεις σοφά τον χρόνο σου για να τα προλάβεις όλα. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σου επισημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά

Η αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων θα σε αναγκάσει να συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα… φαντάζεσαι ή όπως θα ήθελες. Πέρα όμως από την πίκρα που μπορεί να σου αφήσει μια εξέλιξη, το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει.

Παρθένος

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια ή μια ανησυχία για τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να δώσεις «σάρκα και οστά» σε ένα όραμα σου, αρκεί να κινηθείς σύμφωνα με τα πιστεύω σου κι όχι κατά πως λένε οι άλλοι. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τις φιλίες σου κι ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα».

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να μην συμπεριφέρεται με τον δέοντα τρόπο, καταστρατηγώντας την εμπιστοσύνη που του έχεις δείξει. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να έχεις τον νου σου για τυχόν… παρασπονδίες!

Ζυγός

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή σε μια προσωρινή «απορρύθμιση» σε ένα περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν κινηθείς με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώνει» με επιπλέον υποχρεώσεις, αναγκάζοντας σε να περιορίσεις στο ελάχιστο τις βλέψεις σου για ξεκούραση ή διασκέδαση.

Ερωτικά

Η ημέρα δεν προσφέρεται για την δημιουργία μιας σχέσης κι αν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου καλό είναι να το… ξεχάσεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι πως κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου.

Σκορπιός

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου θέσει δυσκολίες στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν αυτές έχουν κυρίως ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Αντίθετα όμως έχεις το «πράσινο φως» στην περίπτωση που αφορούν σε δουλειές. Επιπλέον θα συμβάλλει θετικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την επιμόρφωση σου κι ίσως έχεις την ευκαιρία για να μάθεις μια τεχνική που θα σου χρησιμέψει πρώτα απ’ όλα στην δουλειά σου.

Ερωτικά

Μια είδηση που έρχεται, δεν είναι αυτό που περιμένεις, ίσως όμως να είναι καλύτερα έτσι, αφού θα βρεις περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείς με άλλες υποθέσεις που επείγουν. «Παίζει» όμως να σου γίνει και μια «κρούση» από ένα άτομο, που είναι ήδη δεσμευμένο.

Τοξότης

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού καλείσαι να καλύψεις υποχρεώσεις που… δεν είχες στα υπόψη! Επιπλέον αν προσπαθήσεις να βρεις μια πηγή χρηματοδότησης το πιθανότερο είναι «να πέσεις σε τοίχο» ή απλά να… σου βγει το λάδι μέχρι να τα καταφέρεις. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές.

Ερωτικά

Αν ενδιαφέρεσαι για μια σχέση με ένα άτομο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια, τότε όλα καλά, ακόμη κι αν πρόκειται για σεξουαλική έλξη κι όχι για σχέση με την ουσιαστική έννοια του όρου! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως είναι προτιμότερο να… απέχεις!

Αιγόκερως

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να σε κάνει πιο ασταθή ή αβέβαιο/η στις επιδιώξεις σου, τελικά όμως θα βρεις τον τρόπο να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Ίσως μάλιστα να σε συνδράμει κι ένα άτομο που σε εμπιστεύεται «τυφλά» ακόμη κι όταν το… εκμεταλλεύεσαι! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στα πράγματα και να θέσεις τους κανόνες σου σε μια συνεργασία που «κάνει νερά».

Ερωτικά

Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου και σίγουρα θα έχεις τον χρόνο που χρειάζεσαι για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Πάντως, αν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα να ξέρεις ότι ανεξάρτητα από τα όποια προβλήματα θα προκύψουν στην πορεία, η σχέση σου θα έχει διάρκεια.

Υδροχόος

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ρυθμίσεις κάποια… θεματάκια σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, πριν το πρόβλημα σου πάρει ανεπιθύμητες διαστάσεις. Παράλληλα, αν έχεις ζώα ή φυτά, καλό είναι να επιτηρείς την κατάσταση τους, αφού είναι εύκολο να «σου ξημερώσει» κάτι δυσάρεστο. Επιπλέον και παρά τις ολοένα αυξανόμενες υποχρεώσεις σου, θα πρέπει να «κλέψεις» χρόνο για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από οτιδήποτε σε αποσπά.

Ερωτικά

Μια πρόταση από ένα άτομο που σχετίζεται με την δουλειά σου, ίσως σε βάλει σε πειρασμό, τελικά όμως αν ενδώσεις δεν θα μείνεις και τόσο ικανοποιημένος/η από τα αποτελέσματα. Και βέβαια σε κάθε περίπτωση μην παραλείψεις να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής.

Ιχθύες

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω «ανακατώνει την τράπουλα» στις φιλίες σου, δημιουργώντας ενίοτε αμφιβολίες για το ποιόν ή τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που σε περιβάλλουν. Ίσως μάλιστα να προβληματιστείς ακόμη περισσότερο αν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου. Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις πριν διαψευστείς.

Ερωτικά

Μερικές φορές είναι προτιμότερο να … μην κάνεις τίποτα, παρά να μπλεχτείς σε υποθέσεις που είναι ή θα γίνουν προβληματικές στην πορεία. Αν όμως πρόκειται για μια σχέση με διαφορά ηλικίας, τότε μπορεί να αξίζει να προσπαθήσεις για το καλύτερο.