Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 21/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις άγνωστες πτυχές μιας οικονομικής υπόθεσης σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα οφείλεις να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»!

 

Ερωτικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα «ανεβάζει» την σεξουαλικότητά σου, εμπλουτίζοντάς την με μπόλικο συναίσθημα! Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε να απολαύσεις τον έρωτά σου χωρίς γκρίνιες και αμφισβητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σου επισημαίνει ότι, τίποτα δεν θα προχωρήσει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αν πρώτα δεν «ξεμπερδέψεις» οριστικά με πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος που σε «κυνηγούν» ακόμη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αντικαταστήσεις τις «συνήθεις» αναζητήσεις σου με κάτι πιο «βαθύ» στην κατεύθυνση μιας ριζικής ανανέωσης των αντιλήψεών σου.

 

Ερωτικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να «κυλήσεις» σε μια παρελθοντική κατάσταση κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον… νου σου! Ίσως όμως να υπάρξουν ανάλογα συμπτώματα από την πλευρά του/της συντρόφου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητες ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα όμως μπορεί να ωφεληθείς από την ικανότητά σου να επικοινωνείς και να τα πηγαίνεις καλά ακόμη και με τους πιο «δυσπρόσιτους» χαρακτήρες.

 

Ερωτικά

Ο Κρόνος απέναντί σου ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου. Κι εκείνο που «μετράει» είναι το πόσο κοντά βρίσκονται στην δική σου αλήθεια και πέρα από τις ενοχές που σου «φορτώνουν».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα ενδέχεται να συμβάλλει στην «ολική επαναφορά» καταστάσεων που νόμιζες ότι είχαν τελειώσει αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς είναι ακόμη… εδώ και σε καλούν να τις διαχειριστείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένεις.

 

Ερωτικά

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις. Αν όμως κατέχεις ήδη μια θέση στον κόσμο της εργασίας. μάλλον θα περάσεις μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές, που σίγουρα θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας ενδεχομένως πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες.

 

Ερωτικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε κρατά μακριά από «ανάλαφρες» περιπέτειες κι ίσως σε αυτήν την φάση η μοναξιά να σου κάνει καλό. Παράλληλα, σε καλεί να «ζυγίσεις» τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σε θέλει έτοιμο/η για να νικήσεις οριστικά τα «θεριά» του παρελθόντος σου, ώστε να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε μια νέα πορεία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς επειγόντως με ζητήματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Ένας νέος κύκλος φαίνεται να ανοίγει στην ζωή τους και δεν θα ήταν σοφό να απέχεις.

 

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στην οικογενειακή σου ζωή κι αν έχεις κατά νου να προβείς σε «σαρωτικές» αλλαγές, το σύμπαν θα σε υποστηρίξει και με το παραπάνω! Αν όμως προτιμήσεις να «γαντζωθείς» σε μια πραγματικότητα που δείχνει ήδη παρωχημένη, είτε θα εγκλωβιστείς σε ένα αδιέξοδο, είτε απλά οι προσδοκίες σου δεν θα ευοδωθούν.

 

Ερωτικά

Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει σε μια πλήρη αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ ξεχωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, από τα… απωθημένα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις αλλά και να αναπτύξεις την πνευματικότητά σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου κι αν βρεθείς μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πεις όχι. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαδόσεις τις ιδέες και το έργο σου, παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια εγείρει το «συμβατικό» περιβάλλον σου!

 

Ερωτικά

Επιδιώκεις να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τα βρεις σε έναν άνθρωπο! Επιπλέον, στην παρούσα φάση είναι πιο πιθανό να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, παρά να «πέσεις διάνα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας, είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν. Παράλληλα, πρόσεξε μην «παραμυθιαστείς» από ένα πρόσωπο που κινείται στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Ερωτικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα σου υπόσχεται μια «κοκούνινγκ» εμπειρία με τον άνθρωπό σου, παράλληλα όμως σου δίνει και την αφορμή για να ψάξεις να βρεις τι ή ποιος/α μπορεί να κρύβεται πίσω από την υπονόμευση της προσωπικής σου ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, διαταράσσοντας αναπόφευκτα τις ήδη υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις, ίσως όμως να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν ξεφύγεις κάπως από την λογική της «μέσης οδού», επιλέγοντας κάτι πολύ διαφορετικό, ακόμη και προκλητικό ή ακραίο, αφού κάθε είδους «συμβατικής» επιλογής δεν φαίνεται να έχει τύχη.

 

Ερωτικά

«Κάτι» σου λέει να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «συμφέρουσα» αλλά που επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις κρυφές καταστάσεις και να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές». Παράλληλα όμως μην αμελήσεις να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, αφού αν δεν πάρεις τώρα τις αποφάσεις σου, σύντομα θα «τρέχεις και δεν θα φτάνεις»!

 

Ερωτικά

Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, με το οποίο μάλιστα μπορεί να υπάρξει και μια επαγγελματική συνεργασία. «Παίζει» βέβαια και το ενδεχόμενο να είσαι εσύ ο «δάσκαλος» κι άλλος/η το μαθητούδι!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η ζωή σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαφέρουν από οτιδήποτε άλλο έχεις συναντήσει μέχρι τώρα κι αυτό βέβαια είναι ένα σαφές μήνυμα για να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου με πράγματα που αξίζουν ακόμη κι αν σε «ξεβολεύουν». Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αναλάβεις μια εξέχουσα κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα..

 

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται τόσο στις βαθιές σου επιθυμίες αλλά επιπλέον και σε παραδοσιακά πρότυπα που καθορίζουν τις επιλογές σου Αν τώρα σου θυμίζει έντονα και κάποιον/α, αυτή είναι μια άλλη ιστορία!

astrology.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!