Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 13/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο καχύποπτο/η απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να μην είναι αυτό που δηλώνουν. Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάτι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, όσον αφορά στις πραγματικές προθέσεις ενός συγγενούς σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα θα σου ξυπνήσει μνήμες αλλά και θα σε «προικίσει» με ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

 

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ίσως «ζεσταθείς» για τα… καλά μέσα από την επαφή σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, μέσα από μια «εκ βαθέων» εξομολόγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά κι ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου. Επιπλέον, είναι καλό να αποφύγεις να δεσμευτείς με μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο που οι όροι του είναι δυσβάστακτοι. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να σου προσφέρει συμπαράσταση και θαλπωρή από έναν φίλο ή μια φίλη.

 

Ερωτικά

Από την στιγμή που η διάθεση σου είναι «κυμαινόμενη», πρόσεξε μήπως τελικά απογοητευτείς όταν διαψευστεί μια «υψηλή» προσδοκία σου. Υπάρχει όμως και η αντίστροφη εκδοχή, να βρεθείς δηλαδή από την «κόλαση» στον «παράδεισο»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, ίσως μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις. Όλα αυτά όμως μπορεί να ξεπεραστούν αν «αλλάξεις επίπεδο» και αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν απλά αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί για… περισσότερες και ουσιαστικές αγκαλιές!

 

Ερωτικά

Αν συνεχίσεις να εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και υποθέσεις για τα κίνητρα των άλλων, τότε ποτέ δεν θα βρεις την ευτυχία που αναζητάς. Χαλάρωσε λοιπόν κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, ταξίδεψε ή βγες έξω στον… καθαρό αέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου, είτε σε μια προσωπική σου υπόθεση. Ωστόσο δεν θα έπρεπε να «κατεβάσεις» το επίπεδο σου υιοθετώντας ανάλογες πρακτικές, πολύ περισσότερο που το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να βιώσεις θετικά συναισθήματα με όσους/ες σε αγαπούν πραγματικά.

 

Ερωτικά

Νιώθεις την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά και τα… καλά νέα είναι ότι θα έχεις την δυνατότητα να το ζήσεις και με το παραπάνω! Παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως κάποιος/α «σου βάζει λόγια».

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να δώσεις ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν «τραβάει», από τα επαγγελματικά σου, μέχρι τις κοινωνικές συναναστροφές σου Από την άλλη πλευρά όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε απαισιόδοξη ή «σκοτεινή» σκέψη κοντά σε ένα παλιό φίλο ή φίλη, που θα σου συμπαρασταθεί και… με το παραπάνω!

 

Ερωτικά

Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους ή φίλες, ίσως μάλιστα να νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα,

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση , ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες» αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην χειραγώγηση σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις μια όχι ευχάριστη είδηση ή να ταλαιπωρηθείς σε μια μετακίνηση σου.

 

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να δεχθείς μια «επίθεση» συναισθημάτων από ένα πρόσωπο που η ευαισθησία του σε τρομάζει! Επιπλέον δεν αποκλείεται να συναντηθείς ξανά με μια παλιά σου αγάπη και… ότι ήθελε προκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας τονίζει το ενδιαφέρον σου για μια οικονομική υπόθεση, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που… καλό είναι να εντοπίσεις πριν «σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί»! Επιπλέον μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις που θα σε προβληματίσουν. Παράλληλα είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

 

Ερωτικά

Αν καταφέρεις να «απεμπλακείς» από κάποιες λεπτομέρειες που σου «τριβελίζουν» το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, προλαβαίνοντας κάποιες «ατυχίες», που δεν είναι τελικά και τόσο… τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια «κομβική» οικονομική υπόθεση που η εξέλιξη της εξαρτάται από άλλους κι εδώ είναι που πρέπει να αποφύγεις κάθε τύπου δεσμεύσεις που σε «δένουν χειροπόδαρα»!

 

Ερωτικά

Ένα όμορφο δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι εδώ είναι που πρέπει να αφεθείς και να αφήσεις τις… δεύτερες σκέψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Παρότι οι «οιωνοί» γύρω σου δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί, η καλή σου ψυχολογία μπορεί να σε «σηκώσει» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και η μόνη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι μια αγκαλιά από έναν «δικό σου» άνθρωπο! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να δώσεις τέλος σε μια αδιέξοδη συνεργασία αλλά και να μην συνάψεις μια οικονομική συμφωνία.

 

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, ένα προσωρινό αδιέξοδο μπορεί να σε κάνει να στραφείς για… συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πρόταση που σίγουρα έχει τις προοπτικές της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες «αναποδιές» στην καθημερινότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με συσκευές ή γενικότερα τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Αν όμως έχεις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, τότε θα… ευγνωμονείς την προνοητικότητα σου! Παράλληλα, ίσως κληθείς να διαχειριστείς ένα λεπτό ζήτημα, που έχει να κάνει με την υγεία ή την διατροφή σου και δεν παίρνει αναβολή.

 

Ερωτικά

Φαίνεται πως στον χώρο της εργασίας σου υπάρχει κάποιος/α που σε… καλοβλέπει κι ίσως σήμερα σου δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσεις άμεσα! Είναι όμως το ίδιο πιθανό να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα από μια διαδικασία προσφοράς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά και σίγουρα θα λάβεις την… ανταμοιβή σου! Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην διαχείριση ενός επαγγελματικού ζητήματος, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

 

Ερωτικά

Η λογική σου σε «αποπροσανατολίζει» τόσο, ώστε να κινδυνέψεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που εμφανίζονται σπάνια! Βάλε λοιπόν στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφέσου σε αυτό που σου προσφέρεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, τουλάχιστον πριν «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν ή σε κρατάνε πίσω Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων αλλά και να συμβάλλει στον εξωραϊσμό του προσωπικού σου χώρου.

 

Ερωτικά

Φαίνεται πως νοσταλγείς κάποιες παλιές καλές στιγμές κι αν το επιθυμείς πραγματικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος! Πρόσεξε όμως μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημα.

astrology.gr