Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo:Γεωργούλης-Σωτηροπούλου: Κι όμως είναι… χωρισμένοι!

Της Σπυριδούλας Τριάντου- Εφημερίδα Freddo

Δεν είναι ζευγάρι πια! Ίσως γι αυτό δεν θέλησαν ποτέ να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους, επειδή μπορεί να μην πίστευαν ούτε οι ίδιοι σε αυτή…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Freddo ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου,  αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Στα προσωπικά τους μόνο, αφού στα επαγγελματικά θα έχουν κοινή πορεία καθώς θα παίξουν μαζί και μάλιστα σε αμερικανική ταινία!  Οι δυο ηθοποιοί είχαν συμφωνήσει μήνες πριν και το είχαν παραδεχτεί και σε συνεντεύξεις τους, πως ετοιμάζουν μαζί μια νέα ταινία. Από τότε βέβαια έκαναν μαζί και κάποια διαφημιστικά σποτ, κρατώντας πάντα την προσωπική σχέση  τους, μακριά από τη δημοσιότητα.

Η αιτία του χωρισμού  ήταν… απλή. Όπως μάθαμε, ούτε τσακώθηκαν, ούτε διαφώνησαν έντονα για κάτι, απλά αποφάσισαν από κοινού πως καλύτερα θα είναι χώρια. Βέβαια άνθρωποι από το κοινό τους περιβάλλον δεν αποκλείουν την επανασύνδεση αφού πιστεύουν πως η δουλειά θα τους φέρει ξανά κοντά, όμως οι ίδιοι έχουν περάσει  από το στάδιο της σχσέσης, σε εκείνο της φιλίας.  Έκαναν ούτως ή άλλως αρκετή παρέα στο παρελθόν και έτσι ξεκίνησε κι ο έρωτας ανάμεσά τους. Ο Αλεξης πάντα εκτιμούσε την Τόνια και εκείνη ένιωθε θαυμασμό για εκείνον. Πρόσφατα, παρά το γεγονός ότι  είχαν χωρίσει, συναντήθηκαν στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης που είχαν ραντεβού με έναν  κινηματογραφικό παραγωγό. Κάποιοι ωστόσο υποστηρίζουν ότι οι δύο ηθοποιοί συνέχιζουν να παίζουν «κρυφτούλι»,  όμως πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν «πρόσωπο με πρόσωπο» στο πάρτι του Γιώργου Ντάβλα, και προσπάθησαν να περάσουν όσο πιο απαρατήρητοι γινόταν. Δεν πόζαραν μαζί στους φωτογράφους και απέφυγαν ακόμη και να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Όμως  έτσι ένιωσαν. Οτι ήθελαν «απόσταση» ο ένας από τον άλλον.  Πάντως τις επόμενες μέρες το πρώην ζευγάρι θα ταξιδέψει μαζί στο Παρίσι όπου γίνεται μεγάλος μέρος των γυρισμάτων της ταινίας που θα παίξουν μαζί. Μπορεί μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν ο καθένας την δική τους ζωή, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Χιούμορ

Ωστόσο και οι δυο ηθοποιοί δείχνουν σαρκαστική διάθεση απέναντι στα media όταν εξακολουθούν να τους ρωτούν για τη σχέση τους. Η όμορφη ηθοποιός καλεσμένη στον ΑΝΤ-1 και στο «Πρωινό» κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τη σχέση της με τον ηθοποιό, Αλέξη Γεωργούλη. Η Τόνια Σωτηροπούλου, έδωσε μία αναπάντεχη απάντηση, αφήνοντας άφωνους την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι θείος μου. Ναι, είναι θείος μου…».

Την περασμένη βδομάδα ήρθε η σειρά του Αλέξη Γεωργούλη να κάνει «περίεργες» δηλώσεις στις κάμερες ενώ μιλούσε για την ταινία που ετοιμάζει με την Τόνια Σωτηροπούλου. Ο ηθοποιός είπε στους δημοσιογράφους: «Ετοιμάζουμε μια δραματική ταινία με την Τόνια Σωτηροπούλου. Είναι πολύ καλή η συνεργασία που έχουμε. Είμαστε και πολύ καιρό που είμαστε φίλοι, τριβόμαστε και υπάρχει μεγάλη ανταλλαγή…». όταν οι ρεπόρτερ του ζήτησαν να διευκρινίσει το «τρίψιμο» εκείνος ξεκαθάρισε: «Μεταφορικά το είπαμε. Η τριβή μεταξύ δύο ανθρώπων την ώρα που… μιλάνε». Το σίγουρο είναι πως ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου θα κάνουν αρκετές κοινές εμφανίσεις τους επόμενους μήνες και αυτό απαιτεί η δουλειά τους. Τώρα αν θα αναζωπυρωθεί ο έρωτας και σμίξουν ξανά, είναι κάτι που μόνο από εκείνους θα εξαρτηθεί…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!