Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision: Φαβορί η Ελλάδα για την πρωτιά αλλά με… άλλη συμμετοχή!(VIDEO)

Η ελληνική αποστολή με τους Argo προκάλεσε αντιδράσεις και πληθώρα σχολίων, πολλά εκ των οποίων έχουν αρνητικό αλλά και σατιρικό χαρακτήρα.

Επίσης, οι εταιρείες στοιχημάτων που ασχολούνται με τη Eurovision υποδεικνύουν το «φλερτ» του τραγουδιού, «Utopian Land» με τις τελευταίες θέσεις του θεσμού.

Το θέμα που έχει προκύψει όμως, είναι ότι υπάρχει και μια «άγνωστη συμμετοχή» της χώρας μας που βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των Eurofan αλλά και των εταιρειών που ασχολούνται με το στοίχημα.

Ο λόγος φυσικά, για τη ρώσικη συμμετοχή με τον Sergey Lazarev, ή αλλιώς τον «Σάκη Ρουβά» της Ρωσίας, που απαρτίζεται από κορυφαίους Ελληνες του χώρου!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που αριθμεί πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Instagram, θα ερμηνεύσει στη Στοκχόλμη ένα κομμάτι που έχει συνθέσει, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο άνθρωπος πίσω από την τεράστια επιτυχία, «This is our Night» που ερμήνευσε ο Ρουβάς στο διαγωνισμό του 2009.

Το ελληνικό «κερασάκι» στην τούρτα όμως θα είναι ο μετρ του θεάματος, Φωκάς Ευαγγελινός, που έχει αναλάβει τις χορογραφίες του Ρώσου «Ρουβά» και το αποτέλεσμα αναμένεται θεαματικό!

13051673_10153574310206475_6239023383911738075_n (1)

Ο Κώστας Μαρτάκης παρέα με τον Ρώσο «Σάκη Ρουβά»

 

 

φδσφσδφ

Ο Sergey Lazarev σε φωτογράφιση μαζί με τον μουσικοσυνθέτη, Δημήτρη Κοντόπουλο

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!