Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα είπε «έξω από τα δόντια» ο Γρηγόρης! Δείτε τι συνέβη και ξέσπασε ο παρουσιαστής (VIDEO)

Άγριο ξέσπασμα είχε απόψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από την εκπομπή του «The 2night show», σχετικά με διάφορα πράγματα, που γράφονται και αφορούν το πρόσωπο του, τα οποία τις περισσότερες φορές, δεν ευσταθούν.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είχε καλεσμένο του τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο ρώτησε μεταξύ άλλων για τον «αείμνηστο» Παντελή Παντελίδη. Τότε ο Γρηγόρης  ξεκίνησε να τα λέει «έξω από τα δόντια», σχετικά με όσα γράφονται για εκείνον και τους γονείς του Παντελή, αλλά και ότι τσακώθηκε με τον Αντώνη Κανάκη.

Ο παρουσιαστής ακριβώς δήλωσε:«Θέλω να βρίσω τώρα, αλλά δεν θα το κάνω. Επειδή επισκέφτηκα τη μητέρα του Παντελή, διάβασα κάπου ότι ο Γρηγόρης πηγαίνει για να πείσει τη μητέρα του Παντελή να μιλήσουν στην εκπομπή. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Όσο έχω σώας τας φρένας ποτέ στη ζωή μου δεν θα έπαιρνα από κανέναν συγγενή του Παντελή συνέντευξη. Και να με παρακαλάνε να μιλήσουν σε αυτή την εκπομπή, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω την σχέση μου με τον Παντελή για να πάρω μια συνέντευξη από τους δικούς του ανθρώπους, διότι πάρα πολλές μαλ…ες ακούω, δεν γίνεται να μην απαντάω. Προχθές διάβασα επίσης ότι πλακωθήκαμε με τον Κανάκη στις μπουνιές. Είναι πλέον μια γελοία κατάσταση. Γράφει ο καθένας ότι μπούρδα θέλει απλά για να συζητηθεί», σύμφωνα με το zappit.gr .

https://youtu.be/gzPoJaJ8fYs

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!