Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει ο Αλμπάνης: Διαλύθηκα όταν σχολιάζαν το ξυρισμένο μου κεφάλι (Βίντεο)

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Αντίνοος Αλμπάνης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star, αναφερόμενος στην περίοδο που «έδινε» μάχη με τον καρκίνο.

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι: «Μίλησα ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας μου σε μια στιγμή που ένιωσα εγώ την ανάγκη να το κάνω και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη απήχηση έχει αυτό το πράγμα στους ανθρώπους. Πόσοι άνθρωποι βασανίζονται, περνούν αυτά τα προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια στήριξη, από μια συμπαράσταση, από ένα βλέμμα και έναν άνθρωπο στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες πάνω του».

Όσον αφορά δε τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε για τις εικόνες με την αλλαγμένη του εμφάνιση στα social media, ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεκαθάρισε πως «πρέπει έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους και όσους κάνουν αυτά τα σχόλια. Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι».

«Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε «όχι, είναι χάλια». Εγώ ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα. Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις» συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!