Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάτρα – Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή» (Βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει τους πάντες. Μετά τη χθεσινή της σύλληψη, η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναμένεται να οδηγηθεί σε λίγη ώρα στον ανακριτή.

Σήμερα το πρωί η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε σε όσα ακολούθησαν της προσαγωγής της 33χρονης γυναίκας.

«Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε τρία λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι κι εγκλωβίστηκε κι ο ίδιος μέσα στο σπίτι. Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη», είπε αρχικά η δημοσιογράφος

«Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα. Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση, οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο», ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το βίντεο:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!