Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Καρράς: Έφυγε από το νοσοκομείο μετά την αδιαθεσία – Aνέβηκε στην πίστα με «πεταλούδα» στο χέρι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά που νοσηλεύτηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία το απόγευμα του Σαββάτου, 26 Μαρτίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκε ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί, όπως γράφει το neakriti.gr.

Ακολούθως, εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ της ίδιας ημέρας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο του Ηρακλείου και με τη λήξη του προγράμματος, επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομεο.

Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον «κρεμάσω»
«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον “κρεμάσω”. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς και φαίνεται πως δεν τους άφησε περιθώρια και έτσι έγινε.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις… «πεταλούδες» στο χέρι ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του έχοντας άπειρο κέφι, και έκανε εξαιρετική εμφάνιση μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο Νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ακολούθως αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται οι θεράποντες γιατροί του, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την ιατρική του παρακολούθηση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!