Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μια ωραία πρωία βρέθηκα με μηδέν ευρώ αλλά είχα φύλακα άγγελο τον Θάνο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο «βασιλιάς» για πολλούς της παρουσίασης βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε για την πορεία του, από το πρώτο του ξεκίνημα μέχρι σήμερα.

Όπως είπε ποτέ δεν ασχολήθηκε με την εικόνα του.

«Ήμουν ένας ζεν πρεμιέ του τραγουδιού. Το αποποιήθηκα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγω να πω ότι είναι μαζί με η Σοφία. Δεν το αξιοποίησα γιατί είμαι του είναι και όχι του φαίνεσθαι» είπε.

Από τις φορές που δέχτηκε σκληρή κριτική ήταν για την εκπομπή «Επιτέλους μαζί».

«Δεν παίρνω πίσω το “Επιτέλους μαζί” Αν είχα τη δυνατότητα να κάνω άλλη εκπομπή θα την έκανα. Δεν με ένοιαζε να κάνω μεγάλη ακροαματικότητα κι ας φτάσαμε το 75%. Την έκανα τίμια την εκπομπή και κατέθετα την ψυχή μου.

Θα δεχόμουν να με κατηγορήσουν ότι το έκανα επιφανειακά γελοιοποιώντας τους ανθρώπους αλλά εγώ δεν έφτυσα κανέναν» είπε.

Αλλά το περισσότερο «ξύλο» το έφαγε για το Big Brother:

«Όταν έκανα το Big Brother ήταν μία πρόκληση για την κοινωνία. Κατηγορώ τον ΑΝΤ1 ότι δεν πήρε το βάρος πάνω του, το πήρα το βάρος όλο εγώ. Σχεδόν εγκληματία με είχε ο τύπος».

Ο έρωτας τον ανάγκασε να χωρίσει από τη Μαρία Δημητριάδη. Γιατί ένιωθε ενοχικά απέναντι στον γιο του, Στέργιο;

«Χώρισα όταν ήταν ο Στέργιος ενός έτους από έρωτα και ένιωθα ενοχικά ότι τον παρατάω αλλά βρισκόμουν διπλάσιο χρόνο μαζί του. Μέχρι να περάσει στην εφηβεία που αυτονομήθηκε ήμουν εκεί».

Πάνω στο απόγειο της καριέρας του ήρθε η στιγμή που στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να καταστραφεί οικονομικά.

«Έχασα μέχρι τελευταίο cent. Μια ωραία πρωία βρέθηκα με μηδέν ευρώ αλλά είχα φύλακα άγγελο τον Θάνο. Μου είπε “ούτε να σε δω να στενοχωριέσαι εγώ είμαι εδώ”. Ήταν η τελευταία χρονιά που ήμουν στο Star».

«Δεν εξαφανίστηκαν από δίπλα μου εγώ εξαφανίστηκα. Δεν ήθελα να γίνω βάρος και να στενοχωρήσω κανέναν, αυτόν τον ρόλο δεν τον έπαιξα» συμπλήρωσε.

Για τη σύντροφό του, Έλενα, ανέφερε: «Έχουμε κάποια χρόνια μαζί. Την ήξερα από τη Μήλο διεύθυνε ένα μαγαζί την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Ήταν παντρεμένη και ήρθε η κόρη της και μου ζήτησε αυτόγραφο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!