Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef: Κέρδισαν την δεύτερη ευκαιρία και πέρασαν στο σπίτι- Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την τελευταία φάση του bootcamp, από την οποία προέκυψε και η τελική 24αδα του διαγωνισμού.

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται σε κομβικό σημείο, μιας και οι κριτές κατέληξαν στους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Μόλις τελείωσε η κριτική για την τελευταία μαγειρική μονομαχία, η Καλλιόπη ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει το εισητήριο, που θα συμπλήρωνε τους παίκτες από τις μαγειρικές μονομαχίες. Οι κριτές, εκείνη την στιγμή υποδέχτηκαν στην κουζίνα του MasterChef πέντε παίκτες, στους οποίους και είχαν να κάνουν κάποιες πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά σε πέντε ποδιές και ενώ στην αρχή ήθελαν να πιστέψουν ότι μπαίνουν στο σπίτι, δεν ήταν και απόλυτα σίγουροι. Εκείνη την στιγμή, οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι από τις μαγειρικές μονομαχίες κατάφεραν να περάσουν 19 άτομα στο σπίτι, αφού υπήρχαν και περιπτώσεις, οι οποίες δεν πληρούσαν στο απόλυτο τις προϋποθέσεις για την συνέχειά τους στον διαγωνισμό. Για αυτόν τον λόγο, τους είπαν ότι οι ποδιές εκείνες αντιστοιχούν σε εκείνους, διότι τους δίνεται η δεύτερη ευκαιρία.

Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν επικές, με κυριότερη εκείνη της Τατιάνας, η οποία δεν μπορούσε να το πιστέψει και άρχισε να χοροπηδάει, ενώ χτύπησε και τον παίκτη, που βρισκόταν δίπλα της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!