Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor – Ο Απόστολος Ρουβάς κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας αλλά το Twitter απογοητεύτηκε και αναρωτιέται: «Πού είναι ο Σάκης;»

Με μεγάλη αδημονία και ανυπομονησία φαίνεται ότι περίμενα οι φανς του Survivor να δουν ποια ομάδα θα κέρδιζε το έπαθλο επικοινωνίας.

Και φυσικά αν κέρδιζαν οι Κόκκινοι, όπως και έγινε, όλοι περίμεναν να δουν τον Σάκη Ρουβά να στέλνει μήνυμα στον αδελφό του μιας και σε έναν πρόσφατο αγώνα, ο Απόστολος Ρουβάς του αφιέρωσε τη νίκη.


Και όμως αυτό δεν έγινε. Στο έπαθλο επικοινωνίας ο Απόστολος Ρουβάς διάβασε τα μηνύματα που έλαβε από την αγαπημένη του μητέρα αλλά και τον έτερο αδελφό Ρουβά, Νίκο.

Όπως είναι λογικό το Twitter απογοητεύτηκε  και φυσικά ανέκυψαν και πάλι τα επικά memes με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό που ψάχνει τον Σάκη!

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε… δυσμένεια για τον τρόπο που… τσιρίζουν έχουν πέσει η Ευρυδίκη και η Βρισηίδα στο Survivor από τους χρήστες του Twitter.

Οι δύο παίκτριες ανέβασαν τις ψιλές νότες όταν είδαν τα μηνύματα των γονιών τους.

Μάλιστα η Ευρυδίκη εμφάνισε άλλο ένα «επεισόδιο» όπου χρειάστηκαν μετάφραση οι τηλεθεατές για να καταλάβουν τι έλεγε μέσα στη συγκίνησή της.

Οι… τσιρίδες τους δεν εκτιμήθηκαν και μάλιστα υπήρξαν και κάποια καυστικά σχόλια κυρίως για τη Βρισηίδα με κορυφαίο το «Απολαμβάνουν την ησυχία στο πατρικό της Βρισηίδας»!

 

 

 

 

 

Η επιθυμία της Αθηνάς τελικά πραγματοποιήθηκε και κατάφερε να πάρει το μήνυμα που της έστειλε η κόρη της, Γιολένα στο Survivor.

H παίκτρια μετά από έναν έντονο αγώνα κατάφερε μαζί με τους Κόκκινους να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας και φυσικά πλάνταξε στο κλάμα μόλις είδε τη φωτογραφία της κόρης της και διάβασε το μήνυμα.

Καθώς η μικρή της έγραφε ότι τη βλέπει, οι συμπαίκτες της θέλοντας να την πειράξουν για να ελαφρύνουν το κλίμα της είπαν: «Σε βλέπει τελικά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!