Ανθή Σαλαγκούδη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δέσποινα Τσόκου την Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και όπως εξομολογήθηκε, «φλέρταρε» με την ιδέα ήδη πριν από το Survivor, αλλά χρειάστηκε χρόνος μέχρι να βρει τον κατάλληλο γιατρό.

«Πέρασα από κάστινγκ του γιατρούς μέχρι να βρω τον κατάλληλο, γιατί θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να αισθάνεται καλά με τον γιατρό της. Θέλω ο γιατρός να το αντιμετωπίζει με την ίδια ευαισθησία και την ίδια ενσυναίσθηση, εξήγησε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή.

Για τον αν έχει δεχτεί κοινωνική πίεση για το θέμα των παιδιών παραδέχτηκε: «Δεν είμαι από τα κορίτσια που έχουν στο μυαλό τους τον γάμο και τα παιδιά, ακόμη τουλάχιστον. Σίγουρα όμως, υπάρχουνε τα τραπέζια και οι γάμοι που θα σου πούνε και θα ακούσεις διάφορα. Από εκεί και πέρα εγώ είναι ένας άνθρωπος που σε αυτό το κομμάτι ξέρω πολύ καλά τι νιώθω και τι θέλω.

Είναι κάτι που δεν το αφήνω να με αγγίξει. Είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση το αν κάποια θέλει να γίνει μανούλα γιατί μπορεί και να μην θέλει καθόλου. Ισχύει ότι και εγώ δεν έχω βρει ακόμη τον κατάλληλο, αλλά από εκεί και πέρα αφήνω ένα περιθώριο στο ότι μπορεί να μη μου συμβεί αυτό ή να μην το θελήσω. Απλά την κατάψυξη ωαρίων την κάνω γιατί κάποια στιγμή, μπορεί στα 40 μου, μπορεί και μετά τα 40 μου να μου γεννηθεί αυτή η επιθυμία».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διαδικασία της κατάψυξης ανέφερε: «Καταρχάς το οικονομικό θέμα είναι σημαντικό γιατί το κόστος είναι υψηλό. Επίσης έχω κάποιες εναλλαγές στη διάθεσή μου. Θέλω να πω σε όλες τις κοπέλες όμως, να μην αγχώνονται γιατί μπορείς να συνεχίσεις την καθημερινότητά του, όπως και πριν. Στην αρχή τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων την έβλεπα πάρα πολύ επιφυλακτικά, τώρα όμως με τα δεδομένα που έχω, πιστεύω πως αν είχα την πληροφόρηση που έχω τώρα θα το είχαν κάνει πολύ πιο πριν».