Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει τη γυμναστική που κάνει, λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της

Η Βίκυ Καγιά αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για το ανανεωμένο Shopping Star, το οποίο θα επιστρέψει γι’ ακόμα μια σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια, κάθε Ιούνιο, η γνωστή παρουσιάστρια να έκανε auditions για το Greece’s Next Top Model, όμως μετά από τρεις σεζόν επιτυχίας, αποφάσισε φέτος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With The Stars.

Τι και αν οι υποχρεώσεις είναι πολλές, η Βίκυ Καγιά προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και να κάνει πράγματα που τη χαροποιούν. Μία από τις αγαπημένες συνήθειές της είναι όταν επισκέπτεται το στούντιο pilates και κάνει γυμναστική. Η Βίκυ Καγιά φροντίζει να προπονείται σε καθημερινή βάση και να προσέχει τη διατροφή της, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα εντός φόρμας.

Πριν από λίγες ώρες, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τη γυμναστική της. Η παρουσιάστρια κάνει pilates σε κρεβάτι και απ’ ότι φαίνεται οι ασκήσεις είναι αρκετά απαιτητικές.