Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

MasterChef 5: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι από την Β΄ φάση του Bootcamp (βίντεο)

Δείτε αναλυτικά όσα έγιναν στο νέο επεισόδιο για το ριάλιτι μαγειρικής…

Οι παίκτες του MasterChef 5 μπήκαν ξανά στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, αυτή τη φορά για τη δοκιμασία η οποία θα τους έστελνε στο σπίτι του MasterChef. Πέντε από τους δέκα διαγωνιζόμενους θα περνούσαν στην επόμενη φάση, ενώ οι υπόλοιποι θα αποχαιρετούσαν οριστικά το ριάλιτι.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, είδαμε τη δεύτερη φάση του bootcamp από την οποία τρεις συμμετέχοντες πέρασαν οριστικά την πόρτα εξόδου, ενώ μόλις ένας από τους 14 κατάφερε να πάρει την ποδιά του MasterChef κερδίζοντας μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ακολούθησε η συνέχεια του bootcamp καθώς 10 διαγωνιζόμενοι αγωνιούσαν για την πορεία τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Και σε αυτό το επεισόδιο δεν έλειψαν, οι εντάσεις, τα νεύρα αλλά και οι ανατροπές. Οι παίκτες, διαγωνίστηκαν σε δυάδες, ενώ ένας από κάθε δυάδα θα περνούσε στην επόμενη φάση, με τον άλλο να αποχωρεί οριστικά.

Κάπως έτσι κύλησε το νέο επεισόδιο του MasterChef, με τους τρεις κριτές να δοκιμάζουν τα πιάτα που παρουσίαζαν στον πάγκο οι 10 παίκτες του boocamp.

Δείτε ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν μαγειρική ποδιά, αλλά και μια θέση στο σπίτι του MasterChef…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!