Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: «Μαλλιά κουβάρια» ξανά Κόκκινοι και Μπλε στο Συμβούλιο και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (βίντεο)

 

Η… πολεμική ατμόσφαιρα επικράτησε και στο αποψινό (8/2) Συμβούλιο του νησιού μετά το πρώτο έπαθλο ασυλίας.

Το πρόσωπο που άκουσε τα περισσότερα ήταν ο νέος παίκτης της Μπλε ομάδας, ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν ήταν χλευασμός.

Ο δε Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την Άννα Μαρία Βέλλη με την τελευταία να λέει στον τραγουδιστή «δεν είσαι τίμιος» και εκείνον να απαντά: «Η Άννα Μαρία με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, στους συμπαίκτες της, σε όλη την Ελλάδα…».

Ο Αλέξης Παππάς πήρε κάποια στιγμή τον λόγο και απευθυνόμενος στην κόκκινη ομάδα είπε στον Κώστα Παπαδόπουλο: «Αν είσαι τόσο μυγιάγγιχτος είσαι στο λάθος παιχνίδι. Εδώ είμαστε στο Survivor, αν δεν το έχετε καταλάβει καλά θα κάνετε να πάτε στο σπίτι σας»!

Και η διαμάχη πήρε φωτιά!

Οι μπλε παίκτες πέρασαν από τη γνωστή διαδικασία επιλέγοντας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως η Έλενα Κρεμλίδου θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν τα νεότερα για την υγεία της, τα οποία θα κρίνουν και τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους μπλε παίκτες πως δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν την Έλενα Κρεμλίδου, αφού η πορεία της στο Survivοr θεωρείται αβέβαιη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!