Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μιχάλης Ρέππας: «Θα μπει επιτέλους κάποιο νομικό τμήμα να μας καλύψει σε όλο αυτό που γίνεται στο Youtube;» (βίντεο)

Η «έκρηξή» του για τα πνευματικά δικαιώματα και η αιχμή του Θανάση Παπαθανασίου για τις «κυρίες στις πρωινές εκπομπές»

Ποταμός όπως το συνηθίζει άλλωστε ήταν ο Μιχάλης Ρέππας. Μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου φιλοξενήθηκαν στο «Πάμε Δανάη» ενόψει και της συνεργασίας τους με το Mega.

Το μεγάλο τηλεοπτικό δίδυμο επιστρέφει στο κανάλι, καθώς την άνοιξη του 2021 μπαίνουν σε γυρίσματα για την τρίτη τηλεοπτική τους κωμική σειρά, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα».

Όπως αποκάλυψε ο Θανάσης Παπαθανασίου, η σειρά θα έχει περί τα 24-25 επεισόδια, ενώ ακόμα δεν έχουν διαλέξει τους πρωταγωνιστές.

«Θα το γράψουμε και θα το γυρίσουμε όλο» είπε.

«Ξεκινήσαμε στη μεγάλη φόρα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Και η ιδιωτική τηλεόραση δημιούργησε μια γενιά ολόκληρη, και στη δημοσιογραφία και στην μυθοπλασία. Η τηλεόραση είναι το πιο δύσκολο πράγμα και το πιο υπεύθυνο, γιατί είναι το πιο επιδραστικό που μπορεί να κάνει κάποιος στις μέρες μας. Οι χρόνοι της σε συνθλίβουν. Επίσης, είσαι στο έλεος του οποιουδήποτε» είπε, και συνέχισε: «Λένε, οι Χάριτες οι Χάριτες, και μας ρωτάνε πότε θα ξανά κάνουμε τις Χάριτες. Όταν κάναμε όμως τις Χάριτες, μας έλεγαν ‘’δεν βαρεθήκατε τόσο καιρό;’’» είπε ο Μιχάλης Ρέππας απαντώντας γιατί πέρασαν 25 χρόνια για να ξανακάνουν τηλεόραση. «Μας είχε απορροφήσει το θέατρο, γι’ αυτό δεν είχαμε γράψει κάτι τόσα χρόνια» συμπλήρωσε.

«Και βέβαια έχουμε αγωνία!» είπε ο δημιουργός.

«Πιστεύουμε ότι δεν μας περιμένει το κοινό. Ενοχλούμε και με αυτά που γράφουμε» είπε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

«Οι κυρίες στις πρωινές εκπομπές δεν ασχολούνται με μας» είπε αιχμηρά.

Σχετικά με το καστ της σειράς ο Μιχάλης είπε: «Ενώ προχωρούσαμε στη συγγραφή, γίνονταν αλλαγές στη διοίκηση του Mega, επομένως δεν μπορούσε να κάτσει αυτό το πράγμα. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουμε επαφές. Με μεγάλη μου στεναχώρια, κάποιοι δεν θα παίξουν. Όταν λέμε Λίζα εγώ βλέπω τις ματάρες της Δήμητρας της Στογιάννη. Δυστυχώς δεν είναι σε ηλικία να παίξει πια την 20χρονη κόρη. Εξαρτάται και από το ποια θα παίξει τη μάνα».

«Και να είχα δει σειρές στην τηλεόραση δεν θα σου απάνταγα. Δεν θα ήθελα να κάνω κριτική στους συναδέλφους ενόσω είμαι ζωντανός στον στίβο» είπε ο Μιχάλης όταν ρωτήθηκε για τις σειρές στην τηλεόραση.

«Χαριτωμένο είναι» είπε για το YFSF. «Αλλάζουν οι άνθρωποι, δεν είναι καμιά τρομερή υπαναχώρηση» είπε όταν του επισήμαναν ότι δήλωνε πως δεν θα πήγαινε σε κριτική επιτροπή.

Τι απάντησε στο γιατί δεν έχουν κάνει άλλη ταινία: «Οι ιδιώτες δεν δίνουν τίποτα γιατί δεν έχουν. Από το κράτος με όλες τις κυβερνήσεις εμείς είμαστε κομμένοι διά βίου. Δεν θα χρησιμοποιούσα όμως ποτέ αυτό που ψηφίζω για να επιδοτηθώ» είπε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!