Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Survivor: Μαχητές και Διάσημοι στα χαρακώματα! Οι προσβολές και η λεκτική βία-Οι δυο ακόμα υποψήφιοι από την ομάδα των Διασήμων (βίντεο)

Βρέθηκαν μόλις για δεύτερη φορά στον στίβο μάχης και ήδη έχουν… ακονίσει μαχαίρια και οι μεν και οι δε.

Δύο ματσαρίσματα, αυτό του Περικλή με τον Γιώργο Α. από τους Μαχητές και εκείνο της Ελευθερίας με τη Μαριαλένα ήταν αρκετά για να έρθουν οι δύο ομάδες σε αντιπαράθεση.

Στην πρώτη περίπτωση, το ματσάρισμα των αντρών, οι Μαχητές ζήτησαν από τον Περικλή να τους πει ένα “συγγνώμη” επειδή όπως υποστήριξαν, ήταν πολύ άσχημο που την ώρα του ματς έπιασε τον αντίπαλό του από τον λαιμό. Οι Μαχητές θεώρησαν αντιαθλητική τη συμπεριφορά του. Όμως, όταν πήρε τον λόγο η Ελευθερία, είχε… ράμματα για τη γούνα τους καθώς όπως είπε, την ώρα που εκείνη έπαιζε με τη Μαριαλένα, η ομάδα της τελευταίας ήταν πολύ εριστική και ασκούσε λεκτική βία εις βάρος της Ελευθερίας μόνο και μόνο για να την εκνευρίσουν και να χάσει.

Οι Μαχητές πήραν τον λόγο στην αντιπαράθεση και είπαν πως εφόσον είναι ανώτεροι ως άνθρωποι, θα ζητήσουν εκείνοι συγνώμη, όμως όταν πήρε τον λόγο ο Περικλής είπε διάφορα χωρίς όμως να πει τη λέξη συγγνώμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίστηκε και αργότερα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες την ώρα του Συμβουλίου:

Μία ακόμα σκληρή μάχη δόθηκε ανάμεσα στους Μαχητές και Διάσημους με νικητές, και πάλι, τους πρώτους.

Έτσι, τα νέα ήταν δυσάρεστα για τους Διάσημους που θα έπρεπε στο δεύτερο συμβούλιο του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης, να θέσουν ακόμα έναν παίκτη τους υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας που και πάλι έχασαν οι Διάσημοι τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος με ισάριθμες ψήφους, τέσσερις ο ένας και τέσσερις ο άλλος.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που ο ηθοποιός και ο τραγουδιστής θεωρούν πως η ψηφοφορία δεν ήταν τυχαία και πως οι συμπαίκτες τους είχαν κανονίσει από πριν να ψηφίσουν τους δυο τους.

Το θέμα είναι όμως ότι και πάλι οι Διάσημοι στο αποψινό συμβούλιο έπρεπε να βγάλουν στον τάκο άλλον έναν συμπαίκτη τους, με τους Μαχητές να είναι απλά παρατηρητές της όλης διαδικασίας.

Ποιος παίκτης όμως είναι ο τρίτος που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά;

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι η πρώτη. Και ο Μιχάλης Αρναούτης ο δεύτερος.

Tώρα ο δημοφιλέστερος -σύμφωνα με το τηλεοπτικό κοινό- παίκτης των Διασήμων θα επιλέξει και τον πέμπτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!