Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σάκης Ρουβάς: Έτσι γυμνάζεται στο playroom του σπιτιού του! (βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από τα γυρίσματα του The Voice δεν έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις τηλεοπτικά ή καλλιτεχνικά και έτσι βρίσκει χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό του και να γυμναστεί.

Ο τραγουδιστής, ηθοποιός και coach του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ αυτόν τον καιρό, όπως όλοι μας, λόγω lockdown, έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και έτσι βρίσκει χρόνο για να τον περάσει με την οικογένειά του αλλά και για να αφοσιωθεί σε πράγματα που του αρέσουν πολύ.

Όπως είναι η γυμναστική.

Έτσι, όταν δεν είναι με τα παιδιά του και τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, απομονώνεται στο playroom στο όμορφο σπίτι του στον Νέο Βουτζά, φοράει τα αθλητικά του, βάζει για να ακούει μουσική και αρχίζει την άθληση.

Άλλοτε με βαράκια για να τονώσει τους μύες των χεριών του και άλλοτε κάνοντας πους απς ή άλλες ασκήσεις γυμναστικής, ο Σάκης Ρουβάς εκτονώνεται και συγχρόνως φροντίζει και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, αποκτώντας και πάλι τη φόρμα του.

Σήμερα μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο από αυτές τις στιγμές που περνάει κάνοντας γυμναστική και φυσικά συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παραπάνω:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!