«Ένα εκατομμύριο YEN» από τον Οκτώβριο στο MEGA – Δείτε το trailer (βίντεο)

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστέφει ως … γκέισα στη συχνότητα του Mega και από τον Οκτώβριο θα μοιράζει YEN στους τηλεθεατές, γιατί όπως εύστοχα είχει πει ως Ντάλια στο «Παρα Πέντε » «οι γιαπωνέζοι απ’ όλα βγάζουν».

10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ». Αυτό είναι το concept του νέου διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού του Μεγάλου Καναλιού, στο οποίο όλα συμβαίνουν… ανάποδα.

Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα.

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν.

Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω Ανατολή, που για πρώτη φορά συναντάς στην ελληνική τηλεόραση.

Στο «Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ» τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφού τότε αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Ακόμα και αν δε φύγεις κερδισμένος, θα φύγεις σιγουρά χορτασμένος, αφού ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν αποχωρεί με άδεια χέρια αλλά με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

Είτε χαμένοι, είτε κερδισμένοι, ένα είναι σίγουρο, ότι οι παίκτες θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Μερίδιο ευθύνης σε αυτό θα έχει και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία – όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο – έχει ήδη μπει στο πετσί του ρόλου. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

«Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ» με τη Σμαράγδα Καρύδη από τον Οκτώβριο στο MEGA.

#1ekyen #neoprogrammaepitelous

Facebook: Ένα Εκατομμύριο YEN / Ena Ekatommirio YEN

Instagram: 1ekyen

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Ποταμιάνος

Αρχισυνταξία: Ιώ Δραγάτση

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Παπαγεωργίου

Διεύθυνση Παραγωγής: Αλεξάνδρα Θεοφίλη