Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντούν για τα unfollow και την κρίση στη φιλία τους (εικόνες)

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν πολύ καλές φίλες μέσα από το My style rocks στο οποίο συμμετείχαν και μέσα από το οποίο έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό.

Η φιλιά τους έκτοτε έδειχνε δυνατή με κοινές φωτογραφίες τους να αναρτώνται συνεχώς στα social media, ενώ έκαναν και κοινές διακοπές.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο γυναίκες και οι δύο απαντούν αφήνοντας ένα ερωτηματικό γύρω από το αν θα ξαναμιλήσουν μεταξύ τους…
“Με τη Βρισηίδα δεν μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε”, δήλωσε στην “On time” και τη Σάσα Σταμάτη η Ιωάννα Τούνη.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους εκείνη αρκέστηκε να απαντήσει: “Έχει γίνει κάτι. Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Εγώ δεν έχω κάνει κάτι ποτέ σε κανέναν, οπότε όταν κάτι γίνεται , φταίνε πάντα οι άλλοι. Δεν μιλάμε και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Εγώ είμαι μια χαρά και ετοιμάζω συνέχεια ρούχα”, πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.

Από την άλλη πλευρά, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε: “Δεν έχει γίνει κανένα unfollow. Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας. Οι φιλίες περνάνε κρίσεις. Δεν μιλάμε τώρα και δεν ξέρω αν θα ξαναμιλήσουμε. Την αγαπάω πάρα πολύ την Ιωάννα, έγινε κάτι μεταξύ μας και αυτό είναι όλο”.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!